10:50 uur 30-10-2018

itslearning tekent overeenkomst om het educatieprogramma in China te ondersteunen

BEIJING–(BUSINESS WIRE)–

In aanwezigheid van de koning en koningin van Noorwegen, de Noorse minister van handel en hooggeplaatste Chinese ambtenaren heeft itslearning met Chinese Traceboard Technology een memorandum van overeenstemming ondertekend om een joint venture tussen de twee bedrijven te beginnen.

Thomas Gunleiksrud, VP International Sales bij itslearning: “Wij zijn vastbesloten om in samenwerking met Traceboard de Chinese overheid te helpen om het huidige vijfjarenplan voor onderwijs te laten slagen, zodat Chinese kinderen in 2020 toegang hebben tot een leeromgeving dat hen in staat stelt om middels technologie het meeste uit zichzelf te halen en zich aan te passen aan de snel veranderende toekomst.”

Het plan is dat de twee bedrijven zullen samenwerken aan een leerplatform dat zal worden geleverd aan onderwijsinstellingen in China. “Met deze overeenkomst kunnen we de beste digitale onderwijs- en leerpraktijken uit het westen nemen en die samen met Traceboard verwerken in een oplossing van wereldklasse waarmee we het onderwijs kunnen verbeteren. Dit betekent veel voor ons”, vervolgt Gunleiksrud.

itslearning heeft momenteel zeven miljoen actieve gebruikers. Dankzij dit partnerschap kan dat aantal binnen enkele jaren verdubbelen. Traceboard levert al digitale leerproducten in verschillende provincies in China.

“Hun bestverkochte producten in China en elders zijn digiborden. Hun leerplatform is nog niet zo ver”, legt Gunleiksrud uit. “Het plan is om itslearning te gebruiken als basis en daar technologische oplossingen in te integreren van Traceboard, dat 12 miljoen gebruikers heeft. Om te beginnen gaan we itslearning implementeren bij 1,2 miljoen van die gebruikers. Dat kan relatief snel, aangezien het product al is gemaakt. We hoeven het alleen maar aan te passen aan deze markt.”

Over Traceboard

Traceboard is gevestigd in Beijing, in Zhongguancun Software Park –beter bekend als het “Chinese Silicon Valley”. Het bedrijf werd opgericht in 2000, en zijn producten worden gebruikt door miljoenen docenten en studenten in heel China.

Over itslearning

Opgericht in 1999, met het hoofdkantoor in Bergen – Noorwegen, bedient itslearning meer dan 7 miljoen gebruikers wereldwijd. Voor meer informatie, bezoek https://itslearning.com.

Contacts

Nickel Communications
Charlotte Andrist
charlotte@nickelcommpr.com
Media Inquiries Only: 770-310-5244

Check out our twitter: @NewsNovumpr