16:35 uur 22-10-2018

PMI start zoektocht naar volgende President en CEO

PHILADELPHIA–(BUSINESS WIRE)– Project Management Institute (PMI), ‘s werelds toonaangevende professionele lidmaatschapsorganisatie voor projectmanagers, heeft vandaag aangekondigd dat het Heidrick & Struggles in de arm heeft genomen om de organisatie te helpen bij het vinden van de volgende President en Chief Executive Officer (CEO). De dynamische leider moet toezien op de implementatie van een nieuw strategisch plan en de organisatie naar een toekomst leiden die wordt ontworpen om duizenden projectprofessionals over de hele wereld te helpen hun loopbaan te versnellen en ideeën te realiseren. Heidrick & Struggles is een vooraanstaande leverancier van personeelsselectie, beoordeling en ontwikkeling van leiderschap, effectiviteit van organisaties en teams en diensten voor het vormgeven van culturen wereldwijd.

PMI zal een uitgebreide wereldwijde beoordeling uitvoeren van zowel interne als externe kandidaten voor deze sleutelpositie. De geselecteerde kandidaat belichaamt de kernwaarden van PMI en beschikt over de vaardigheden die nodig zijn om de belangrijkste doelen van de organisatie te realiseren. De volgende President en CEO van PMI zal het bedrijf helpen bij het uitvoeren van een gedurfd nieuw meerjarig initiatief dat is ontworpen om de strategische koers van PMI aan te scherpen, haar technologische capaciteiten voor de omarming van veranderende trends op het werk te versterken en haar dagelijkse operationele activiteiten te stroomlijnen.

De organisatie zal van de nieuwe President en CEO verwachten dat hij of zij deze transformatie zal helpen leiden en de organisatie zal positioneren voor een vitale toekomst. De zoekprocedure is bedoeld om een soepele overgang naar de volgende President en CEO te waarborgen en de missie van belangenbehartiging van het instituut voor het beroep, zijn leden en de certificeringshouders voort te zetten. De Raad van bestuur van PMI zal de uiteindelijke kandidaat selecteren. Geïnteresseerde partijen dienen suggesties en vragen per e-mail te sturen naar PMI-CEO@Heidrick.com.

PMI is de grootste professionele lidmaatschapsorganisatie ter wereld en bedient meer dan drie miljoen belanghebbenden via haar professionele certificeringen en meer dan 300 vestigingen in bijna elk land ter wereld.

Over het Project Management Institute (PMI)

Project Management Institute (PMI) is ‘s werelds toonaangevende organisatie voor diegenen die project-, programma- of portfoliobeheer overwegen voor hun beroep. PMI werd opgericht in 1969 en levert waarde voor meer dan drie miljoen professionals die in bijna elk land ter wereld werken via wereldwijde belangenbehartiging, samenwerking, opleiding en onderzoek. We bevorderen loopbanen, verbeteren het succes van organisaties en rijpen het projectmanagementvak verder met wereldwijd erkende normen, certificeringen, gemeenschappen, hulpbronnen, tools, academisch onderzoek, publicaties, cursussen voor professionele ontwikkeling en netwerkmogelijkheden. Als onderdeel van de PMI-familie creëert ProjectManagement.com online wereldwijde gemeenschappen die meer hulpbronnen, betere tools, grotere netwerken en bredere perspectieven bieden.

Bezoek ons op www.PMI.org, www.projectmanagement.com, www.facebook.com/PMInstitute en op Twitter @PMInstitute

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Project Management Institute (PMI)
Karen Flanagan, +1 610-356-4600 x1092
karen.flanagan@pmi.org

Check out our twitter: @NewsNovumpr