09:29 uur 16-10-2018

SuperInvestor keert terug naar Amsterdam van 13 t/m 16 november

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)–

‘s Werelds grootste wereldwijde private equity-conferentie, gericht op LP/GP-relaties, keert terug naar Amsterdam voor vier dagen hoogwaardige voorlichting en netwerkvorming

SuperReturn, ‘s werelds toonaangevende conferentieserie voor private equity en risicokapitaal, organiseert zijn jaarlijkse SuperInvestor-conferentie in Hotel Okura in Amsterdam van 13 t/m 16 november 2018.

Tijdens het vierdaagse evenement komen meer dan 1.100 private equity-professionals uit de hele wereld bijeen voor netwerkvorming op hoog niveau, spraakmakende presentaties en discussies, en professionele ontwikkelingskansen. Op het evenement zullen meer dan 200 gedachteleiders uit de sector aanwezig zijn die de belangrijkste onderwerpen en problemen zullen aanpakken waarmee de private equity-industrie geconfronteerd wordt. Bovendien bieden exclusieve sessies achter gesloten deuren kansen voor openhartige gesprekken over urgente onderwerpen.

Deelnemers aan de conferentie zullen luisteren naar en discussiëren over een breed scala aan onderwerpen, waaronder de transformatie van private equity, benchmarking, opkomende markten, diversiteit, lang houdbare fondsen, de volgende golf in risicokapitaal en vele andere zaken.

De speciale gastsprekers zijn onder meer: Linda Yueh, vooraanstaand econoom, omroepster en commentator over mondiale economische vraagstukken, die haar perspectief op het macro-economische landschap van 2019 zal toelichten; Tim Harford, de wereldberoemde gedragseconoom en auteur van The Undercover Economist; en Pieter van der Does, CEO van Adyen, het wereldwijde betaalbedrijf achter de grootste beursintroductie van 2018.

Andere sprekers zijn onder ondere:

  • Kurt Bjorklund, Co-Managing Partner, Permira
  • Jonathan Rotolo, hoofd Private Equity/Real Assets, Barings
  • David Rubenstein, mede-oprichter en mede-uitvoerend voorzitter, The Carlyle Group
  • Stephen Smith, voorzitter, Concord Music Group
  • Maarten Vervoort, Managing Director, AlpInvest Partners
  • Glenn Youngkin, Co-Chief Executive Officer, The Carlyle Group
  • Niklas Zennström, CEO en Founding Partner, Atomico

“We zijn vereerd en verheugd dit jaar opnieuw SuperInvestor te mogen organiseren”, aldus Dorothy Kelso, Global Private Equity Strategy Director van SuperReturn. “Dit evenement biedt GP’s en LP’s een ongeëvenaarde mogelijkheid om intensief te netwerken en te leren van ‘s werelds beste private equity- en risicokapitaalinvesteerders.”

Naast de hoofdagenda en conferentie-onderdelen zal SuperInvestor op 13 november bovendien drie eendaagse gespecialiseerde topontmoetingen houden voor conferentiegangers, gericht op particulier krediet, secundaire fondsen en fondsenwerving. Om het volledige schema van sprekers en evenementen te bekijken en om u te registreren om deel te nemen, kunt u gaan naar https://finance.knect365.com/superinvestor/

Sponsors van het evenement van dit jaar zijn AlpInvest, Ares, Barings, O’Melveny, IAG, Linklaters, McDermott Will & Emery, MVision, Jersey Finance en Greenhill Cogent.

Over SuperInvestor

SuperInvestor is ‘s werelds grootste private equity conferentie gericht op LP/GP-relaties en onderdeel van de SuperReturn-serie van toonaangevende private equity evenementen die over de hele wereld plaatsvinden.

De vierdaagse conferentie brengt de leidende industrieprofessionals uit de hele wereld bijeen, waaronder meer dan 500 GP’s en 400 LP’s, om te netwerken en actuele trends en kansen in de wereldwijde private equity-sfeer te bespreken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

BackBay Communications
Stephen Fishleigh, +44 203 475 7552
Stephen.fishleigh@backbaycommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr