13:15 uur 01-11-2017

SuperInvestor komt in Amsterdam van 14 t/m 17 november

‘s Werelds grootste wereldwijde Private Equity Conferentie gericht op LP/GP-relaties keert terug naar Amsterdam voor vier dagen voortreffelijke voorlichting en netwerkvorming

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– SuperReturn, ‘s werelds grootste Private Equity & Venture Capital Conferentiesserie, zal haar jaarlijkse SuperInvestor-conferentie houden in Hotel Okura in Amsterdam van 14 t/m 17 november 2017.

Het vierdaagse evenement zal meer dan 1.000 private equity professionals van over de hele wereld bijeenbrengen voor eersteklas mogelijkheden voor netwerkvorming en professionele ontwikkeling. Het evenement biedt baanbrekende voorlichting van meer dan 200 gedachteleiders uit de sector, exclusieve sessies achter gesloten deuren voor openhartige gesprekken over dringende onderwerpen, rondetafels voor netwerkvorming, evenals het speciale evenement van SuperInvestor, de ‘snelvuur-presentatie’, waarbij deelnemers hun fonds kunnen presenteren aan beleggers in het publiek.

Naast de hoofdagenda biedt SuperInvestor vijf gespecialiseerde streams voor deelnemers om uit te kiezen. Deze gaan over de volgende onderwerpen: VC, groei en disruptie; GP-differentiatie; middenmarkt; private equity gamechangers; en nood-, ommekeer- en speciale situaties. Conferentiedeelnemers zullen luisteren naar en discussiëren over een breed scala aan onderwerpen, waaronder de implicaties van recente veranderingen in politiek en regelgevend risico, kansen en populaire trends in de hedendaagse markt, nieuwe technologie en vele andere.

Op het evenement zullen meerdere gerespecteerde sprekers te zien zijn, waaronder:

  • Bobby Vedral, Partner, Goldman Sachs
  • David Rubenstein, mede-oprichter en mede-CEO, The Carlyle Group
  • Mary Jordan, nationale correspondent, Washington Post
  • Lionel Assant, Senior Managing Director, hoofd European Private Equity, Blackstone
  • Simon Marc, Managing Director, Private Equity, PSP Investments

“SuperInvestor heeft jaar in, jaar uit bewezen het meest waardevolle forum voor Europese institutionele beleggers te zijn om elkaar te ontmoeten en belangrijke onderwerpen te bespreken,” aldus Sasha van de Water, Managing Director bij Keyhaven Capital Partners.

Naast de belangrijkste agenda- en conferentie-items zal SuperInvestor op 14 november  bovendien drie speciale eendaagse topbijeenkomsten organiseren voor conferentiegangers die dieper op specifieke onderwerpen willen ingaan. Ga voor het volledige schema van sprekers en evenementen en om te registreren naar: https://finance.knect365.com/superinvestor/

Sponsors van het evenement van dit jaar zijn onder andere AlpInvest, Barings, Turkven, EQT en Greenhill Cogent.

Over SuperInvestor

SuperInvestor is ‘s werelds grootste private equity conferentie gericht op LP/GP-relaties en onderdeel van de SuperReturn-serie van toonaangevende private equity evenementen die over de hele wereld plaatsvinden.

De vierdaagse conferentie brengt meer dan 1.000 leidinggevende professionals uit de industrie van over de hele wereld bijeen, waaronder meer dan 400 GP’s en 300 LP’s, om te netwerken en de huidige trends en kansen in de wereldwijde private equity sector te bespreken. Het evenement, met presentaties van meer dan 200 gedachteleiders van toonaangevende bedrijven, zal onder meer onderwerpen zoals geopolitieke strategie en risico’s, investeringsmogelijkheden, nieuwe technologie en fintech, en strategieën voor GP’s en LP’s behandelen. Het evenement organiseert bovendien drie eendaagse topbijeenkomsten over fondsinzamelingen, particuliere schulden en secundaire fondsen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

BackBay Communications
Stephen Fishleigh, +44 203 475 7552
stephen.fishleigh@backbaycommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr