09:59 uur 05-10-2018

P&G kondigt ‘CEO Challenge’ van 2019 aan

CINCINNATI–(BUSINESS WIRE)–

Internationale casuscompetitie biedt kans op interview met P&G door middel van zakelijke probleemoplossing

Ben je een student die op zoek is naar een bedrijfscompetitie om je talent voor strategie en probleemoplossing aan te tonen? Als je je vindingrijkheid en kritisch denkvermogen wilt laten zien buiten de campus van de universiteit op wereldwijde schaal, dan is de CEO Challenge van P&G je kans. The Procter & Gamble Company (P&G) (NYSE: PG) staat open voor aanvragen voor haar volgende Global CEO Challenge, een creatieve manier om toptalent aan te trekken voor P&G. Het bedrijf nodigt studenten uit om hun zakelijke vaardigheden te demonstreren in verschillende scenario’s uit de praktijk en zo het type werk te tonen dat ze zouden kunnen doen voor de merken van P&G. Dien een aanvraag in door te gaan naar https://www.pg-ceochallenge.com/. Deadlines verschillen per land.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20181004005846/nl/

The 2018 Global CEO Challenge winners, Linah Hussain, Malak Mously and Rawan Baik, met P&G CEO David ...

The 2018 Global CEO Challenge winners, Linah Hussain, Malak Mously and Rawan Baik, met P&G CEO David Taylor and attended the company’s annual SIGNAL Accelerator Summit. (Photo: Business Wire)

“Studenten willen een kans om te laten zien dat ze de door hun geleerde lessen in praktijk kunnen brengen,” aldus Chief Executive Officer David Taylor van P&G. “Met de CEO Challenge kun je precies dat doen. Als je ervaring wilt opdoen met het soort werk dat je bij P&G zou verrichten terwijl je je vaardigheden onder de aandacht brengt, is dit je kans.”

De eerste wereldwijde Challenge in 2018 was een groot succes met meer dan 23.000 studenten uit 40 landen die zich hadden aangemeld. De winnaar van 2018 was een volledig vrouwelijk team van industriële ingenieurs uit Saoedi-Arabië: Linah Hussain, Malak Mously en Rawan Baik. Ze hadden deze zomer een ontmoeting met de CEO van P&G, David Taylor, in Cincinnati, woonden de jaarlijkse SIGNAL Accelerator Summit van het bedrijf bij en hebben werkaanbiedingen van P&G gekregen.

Voor de Challenge van 2019 die nu gelanceerd wordt, ga je aan de slag met een zakelijke casestudie voor Gillette, ‘s werelds grootste verzorgingsmerk. De competitie bestaat uit drie rondes: lokaal, regionaal en internationaal. In de lokale en regionale rondes omvat het werk van de studenten echte P&G-casestudies en word je gevraagd om een bedrijfsstrategie op te stellen. In de internationale ronde doe je mee aan een bedrijfssimulator waarbij je als CEO beslissingen moet nemen in het bedrijf.

Wat zijn de voordelen voor studenten?

  • Een kans op een interview bij P&G via zakelijke probleemoplossing in de praktijk, dat mogelijk leidt tot een werkaanbieding
  • Een volledig betaalde reis naar de locatie van de regionale finales en naar Dubai in de VAE om deel te nemen aan de internationale finales
  • De officiële winnaars worden uitgenodigd op ons hoofdkantoor in Cincinnati om P&G-leiders en CEO David Taylor te ontmoeten

De wereldwijde finales worden gehouden van 20 t/m 24 mei 2019 in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Over Procter & Gamble

P&G bedient consumenten over de hele wereld met een van de sterkste portfolio’s van vertrouwde merknamen, die bekend staan om hun kwaliteit en leiderschap, waaronder Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks® en Whisper®. De P&G-gemeenschap ontplooit operationele activiteiten in circa 70 landen verspreid over de hele wereld. Zie http://www.pg.com voor het laatste nieuws en uitgebreide informatie over P&G en haar merken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

P&G Company Communications
Jeff LeRoy, 513-983-0466
Leroy.jh@pg.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr