09:31 uur 04-10-2018

Cvent breidt samenwerking met AccorHotels uit

LONDEN en TYSONS CORNER, Virginia–(BUSINESS WIRE)– Cvent, marktleider op het gebied van technologie voor bijeenkomsten, evenementen en horeca, heeft vandaag bekendgemaakt dat het vermaarde bedrijf AccorHotels, dat al lange tijd klant is van Cvent, exclusief gebruik gaat maken van de Business Transient-oplossingen in alle meer dan 4500 hotels van het bedrijf wereldwijd om haar programma’s voor zakelijk reizen effectiever te kunnen beheren. De bekendmaking laat zien dat AccorHotels zich sterk blijft maken voor haar hotelpartners om hen te helpen hun omzet en marktaandeel te vergroten met behulp van de toonaangevende softwareoplossingen van Cvent. De twee bedrijven gaan verder samen werken aan nieuwe technologie die professionals in de horeca wereldwijd zal helpen hun reisprogramma’s beter te beheren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20181003005561/nl/

“Tachtig procent van de Fortune 100-bedrijven maakt gebruik van Cvent-technologie, en in het afgelopen jaar werden meer dan 1,5 miljoen RFP’s verkregen via het Business Transient-platform van Cvent, hetgeen een indicatie is van de onmisbare rol die het platform vervult voor zowel kopers als verkopers op de zakelijke reismarkt. Hotels die in staat zijn optimaal gebruik te maken van het platform om hen te helpen zakelijke klanten aan te trekken door middel van intelligentere marketingoplossingen zullen uiteindelijk meer boekingen voor overnachtingen genereren,” aldus Kathleen Garcia, Vice President van Sales voor Cvent’s Hospitality Cloud. “AccorHotels, een van de meest prominente namen op horecagebied in Europa, heeft deze gelegenheid om de programma’s voor zakelijk reizen van al haar duizenden hotels te laten groeien aangegrepen, en we zijn er trots op de exclusieve oplossing voor het beheren van zakelijk reizen aan het bedrijf te leveren. We verheugen ons erop het aanhoudende succes van het bedrijf te ondersteunen en als vertrouwde partner met het bedrijf samen te werken om het bedrijf te helpen haar MICE- en zakelijke reisactiviteiten wereldwijd te laten groeien.”

AccorHotels en haar duizenden vestigingen wereldwijd verkrijgen toegang tot de volledige suite van Business Transient-tools van Cvent om hen te helpen te voldoen aan hun behoeften op het gebied van reisbeheer. De oplossingen zullen de hotels helpen hun RFP-proces beter te beheren, zakelijke reizigers beter te bereiken en hun operationele efficiëntie te verhogen, en daardoor toekomstige groei op het gebied zakelijke reizigers die op doorreis zijn mogelijk te maken. Het gebruik van Cvent door AccorHotels laat zien dat het voor vooraanstaande bedrijven in de horecasector mogelijk is hun beheer van zakelijke reizen te verbeteren.

Cvent en AccorHotels gaan daarnaast samen werken aan de ontwikkeling van aanvullende mogelijkheden voor reisbeheer die zijn gericht op het uitbreiden van functionaliteit voor het aantrekken van klanten die op doorreis zijn, het creëren van hulpmiddelen om hotels een meer holistisch overzicht te bieden van tarieven binnen alle marksegmenten, en het stroomlijnen van handmatige processen door middel van diepere systeemintegratie.

“We werken al 10 jaar met Cvent en onze vestigingen zijn uiterst tevreden over de naadloze workflow van Cvent, zowel voor MICE als zakelijke reisactiviteiten,” aldus Agathe Fabron, VP Business Travel & Meetings & Events bij AccorHotels. “Veel van onze vestigingen gebruiken Cvent Business Transient al enige tijd voor hun reisbehoeften en de positieve impact die we tot dusver hebben waargenomen maakte de beslissing om het wereldwijd in gebruik te nemen zeer eenvoudig. We verheugen ons erop deze duurzame relatie voort te zetten en hand-in-hand te werken met het Cvent-team om onze zakelijke reisactiviteiten en de sector een boost te geven.”

Over Cvent, Inc.

Cvent, Inc. is een toonaangevende leverancier van technologie voor bijeenkomsten, evenementen en horeca met meer dan 3500 werknemers, 25.000 klanten en 300.000 gebruikers wereldwijd. De Cvent Event Cloud biedt softwareoplossingen voor evenementenplanners voor online registratie voor evenementen, selectie van locaties, evenementenbeheer, mobiele apps voor evenementen, e-mailmarketing en internetenquêtes. De Cvent Hospitality Cloud werkt samen met hotels en evenementencentra om hen te helpen hun activiteiten op het gebied van groepsarrangementen/MICE en zakelijke reizen te bevorderen. Hotels maken gebruik van de digitale marketingtools en softwareoplossingen van de Cvent Hospitality Cloud om klanten aan te trekken door middel van de sourcingplatforms van Cvent en om hun klanten direct, efficiënt en op winstgevende wijze van dienst te zijn, zodat ze sneller kunnen groeien en meer greep kunnen krijgen op hun bedrijfsactiviteiten. De oplossingen van Cvent optimaliseren de volledige waardeketen van evenementenbeheer en hebben cliënten wereldwijd in staat gesteld honderdduizenden bijeenkomsten en evenementen te beheren. Ga voor meer informatie naar Cvent.com, of volg ons op FacebookTwitter of LinkedIn.

Over AccorHotels

AccorHotels is een toonaangevende internationale travel & lifestyle-groep en digitale innovator die unieke belevingen biedt in meer dan 4500 hotels, resorts en luxe woningen verspreid over 100 verschillende landen. AccorHotels, met een ongeëvenaard portfolio van internationaal erkende hotels die alle segmenten bestrijken, van economy tot luxury, van upscale tot lifestyle en midscale, staat al meer dan 50 jaar lang bekend om haar savoir-faire en expertise.

In aanvulling op haar kernactiviteiten op het gebied van de horeca heeft AccorHotels haar portfolio met succes uitgebreid en zich ontwikkeld tot wereldleider op het gebied van de verhuur van luxe privéwoningen, met meer dan 10.000 schitterende units wereldwijd Verder is de groep actief op het gebied van conciërgediensten, co-working, eetgelegenheden, evenementenbeheer en digitale oplossingen.

AccorHotels vertrouwt op haar wereldwijde team van meer dan 250.000 toegewijde medewerkers en maakt zich sterk voor het vervullen van haar primaire missie: elke gast het gevoel geven welkom te zijn. Gasten kunnen gebruikmaken van een van de aantrekkelijkste vasteklantenprogramma’s in de hotelsector – Le Club AccorHotels.

Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u terecht op accorhotels.group of accorhotels.com. Of u kunt ons volgen op Twitter en Facebook.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Cvent, Inc.
Erica Stoltenberg
571-378-6240
estoltenberg@cvent.com
of
Spotl1ght Communications
Sam Pepper
sam.pepper@spotlightcoms.com
of
Sharon Coleshill
+44 (0) 208 334 4005
sharon.coleshill@spotlightcoms.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr