18:00 uur 01-10-2018

Cvent laat zien dat het bedrijf zich blijft inzetten voor data- en informatiebeveiliging van wereldklasse

LONDEN en TYSONS CORNER, Virginia–(BUSINESS WIRE)–

Nieuw Europees datacenter en naleving van SOC 1 en SOC 2 zijn illustratief voor de krachtige beveiliging van het gehele wereldwijde platform

Cvent, marktleider op het gebied van technologie voor bijeenkomsten, evenementen en horeca, heeft laten zien zich sterk te blijven maken voor informatiebeveiliging tijdens de jaarlijkse Europese gebruikersconferentie van het bedrijf Cvent CONNECT Europe in Londen. Te midden van andere aankondigingen onthulde Cvent haar nieuwe Europese datacenter, dat Europese klanten de volledige zekerheid geeft met betrekking tot de veiligheid van hun gegevens, zoals vereist door de Europese wetgeving, met inbegrip van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Verder heeft het bedrijf de status SOC 1 en SOC 2 verworven voor haar volledige productplatform, waarmee haar marktleidende positie en toewijding tot data- en informatiebeveiliging van wereldklasse verder wordt onderstreept.

“In de bijeenkomsten- en evenementensector draait alles om vertrouwen. Fundamenteel voor de sector is het idee van persoonlijk contact en relaties die tot stand komen met een eenvoudige handdruk. Wie technologie maakt die de motor vormt achter het maken van deze contacten, zoals wij bij Cvent, moet producten leveren die hetzelfde niveau van vertrouwen bieden,” aldus Ben Mayrides, Vice President en Chief Information Security Officer van Cvent. “Door onze doorlopende inspanningen om een voortrekkersrol te blijven vervullen op het gebied van gegevensbescherming en naleving binnen een voortdurend veranderend landschap kunnen we met een gerust hart zeggen dat we een van de hoogste niveaus van beveiliging bieden op de softwaremarkt van dit moment. Als marktleiders op het gebied van technologie voor evenementen en horeca vervult het ons met trots beveiliging van wereldklasse te leveren aan meer dan 25.000 klanten en 300.000 gebruikers wereldwijd.”

Enkele voorbeelden van de inspanningen van Cvent op het gebied van beveiliging en naleving en wat daarmee is bereikt:

  • Europees datacenter: dit nieuwe datacenter biedt beveiligingsondersteuning van wereldklasse, net als de andere datacenters van Cvent, maar biedt als extra voordeel dat de gegevens lokaal worden opgeslagen in overeenstemming met de aanvullende Europese wetgeving op het gebied van gegevensbescherming, zoals de AVG.
  • Naleving van SOC 1 / SOC 2: de naleving van SOC 1/SOC 2 door Cvent, beschouwd als de gouden standaard voor beveiliging, garandeert dat Cvent de juiste beveiliging hanteert en dat effectieve mechanismen worden gebruikt voor het verlagen van de potentiële risico’s voor de activiteiten en klanten van het bedrijf.
  • ISO 27001-2013: het feit dat Cvent al drie jaar achtereen voldoet aan de normen van ISO 27001 is illustratief voor de toewijding van het bedrijf tot beveiliging en biedt de klanten van het bedrijf een hoog niveau van zekerheid.
  • PCI DSS: al vele jaren lang maakt Cvent zich sterk voor de voortdurende bescherming van de gegevens van creditcardhouders door deze belangrijke beveiligingsnormen na te leven om creditcardfraude tegen te gaan en persoonsgegevens te beschermen.
  • AVG: Cvent heeft vanaf het begin een vooraanstaande rol gespeeld in de discussie rond de AVG en beschikt over de benodigde middelen op het gebied van gegevensbescherming en privacy voor naleving van deze uitgebreide wetgeving.
  • Doorlopende investering in beveiliging: naarmate Cvent nieuwe markten betreedt, neemt het bedrijf steeds meer gespecialiseerd beveiligingspersoneel in dienst om het bestaande internationale beveiligingsteam uit te breiden en de beveiligingsvoorzieningen in verschillende productlijnen en op verschillende locaties wereldwijd te versterken

Over Cvent, Inc.

Cvent, Inc. is een toonaangevende leverancier van technologie voor bijeenkomsten, evenementen en horeca met meer dan 3500 werknemers, 25.000 klanten en 300.000 gebruikers wereldwijd. De Cvent Event Cloud biedt softwareoplossingen voor evenementenplanners voor online registratie voor evenementen, selectie van locaties, evenementenbeheer, mobiele apps voor evenementen, e-mailmarketing en internetenquêtes. De Cvent Hospitality Cloud werkt samen met hotels en evenementencentra om hen te helpen hun activiteiten op het gebied van groepsarrangementen/MICE en zakelijke reizen te bevorderen. Hotels maken gebruik van de digitale marketingtools en softwareoplossingen van de Cvent Hospitality Cloud om klanten aan te trekken door middel van de sourcingplatforms van Cvent en om hun klanten direct, efficiënt en op winstgevende wijze van dienst te zijn, zodat ze sneller kunnen groeien en meer greep kunnen krijgen op hun bedrijfsactiviteiten. De oplossingen van Cvent optimaliseren de volledige waardeketen van evenementenbeheer en hebben cliënten wereldwijd in staat gesteld honderdduizenden bijeenkomsten en evenementen te beheren. Ga voor meer informatie naar Cvent.com, of volg ons op FacebookTwitter of LinkedIn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Cvent, Inc.
Erica Stoltenberg
571.378.6240
estoltenberg@cvent.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr