12:50 uur 30-08-2018

8 olie- en gascategorieën voor het voetlicht op cippe2019

BEIJING–(BUSINESS WIRE)–

Naar verwachting zullen 1.800 internationale exposanten en 117.000 bezoekers, inclusief meer dan 300 kopersdelegaties, bijeenkomen in Beijing

Van 27 tot 29 maart 2019 wordt de 19e China International Petroleum & Petrochemical Technology and Equipment Exhibition (cippe2019) gehouden in het New China International Exhibition Centre Beijing. cippe2019 gaat door met het uitnodigen van ‘s werelds oliegiganten om de nieuwste olie-apparatuur en technologieën te presenteren aan de professionele kopers van over de hele wereld en de vooruitzichten van de olie- en gasindustrie te bespreken met experts uit de industrie en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven.

8 categorieën om de hele keten van de olie- en gasindustrie te bestrijken

cippe2019 zal zich richten op acht hoofdcategorieën: petroleum en petrochemische technologie en apparatuur, schaliegastechnologie en -apparatuur, offshore olie- en gastechnologie en -apparatuur, offshore engineering, aardgastechnologie en -apparatuur, pijpleiding- en opslagtechnologie en -apparatuur, explosiebestendige instrumentatie en bodemsanering van olievelden.

1.800 exposanten, waaronder wereldwijde oliegiganten

cippe2019 gaat door met het bijeenbrengen van 18 internationale paviljoens en 1.800 wereldwijde bedrijven, waaronder wereldwijde topspelers zoals Saudi Aramco, ExxonMobil, Rosneft, Caterpillar, National Oilwell Varco, Schlumberger, BHGE, enz. Chinese giganten zoals China National Petroleum Corporation, Sinopec, CNOOC zullen ook exposeren.

117.000 professionele bezoekers met enorme koopkracht

cippe2019 is erop gebrand professionele bezoekers met kooppotentieel aan te trekken. Onder de 117.000 bezoekers zullen zich meer dan 300 kopersdelegaties bevinden, bestaande uit overheidsinstanties, olie-associaties en NOC’s. cippe heeft ook op actieve wijze internationale kopers uitgenodigd van petroleumgerelateerde gebieden zoals lucht- en ruimtevaart, leger, scheepsbouw, elektriciteit, steenkool en maritiem, en biedt op maat gemaakte diensten om exposanten te helpen bij het uitnodigen van professionele kopers.

Meer dan 100 speciale evenementen om inzichten uit de branche te delen

cippe, als wereldwijd tentoonstellingsplatform, houdt elk jaar regelmatig bijna 100 forums, technische seminars en nieuwe productlanceringen van hoog niveau. Tijdens cippe2019 worden cippe2019 Exhibits Innovation Awards, de 11e International Petroleum & Natural Gas Summit, 2019 International Petroleum and Petrochemical Technology Conference, cippe2019 Embassy (oil & gas) Promotion Conference, cippe2019 Business Matchmaking Meeting, enz. gehouden. Binnenlandse en buitenlandse regeringsleiders, industrieleiders, exposantenvertegenwoordigers, senior experts en diplomatieke gezanten zullen aanwezig zijn om de ontwikkeling van de industrie te bespreken.

Ondertussen zal cippe2019 gebruik maken van haar krachtige mediabronnen om de allernieuwste technologieën en producten van exposanten wereldwijd te promoten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Organisatiecomité van cippe2019
Voor exposanten
Mona Wang, 86-10-58236555
cippe@vip.163.com
cippe@zhenweiexpo.com
of
Voor bezoekers
Yolanda Zhao, 86-10-59273878

Check out our twitter: @NewsNovumpr