09:33 uur 11-01-2018

Markt voor toerusting olie-industrie naar 200 miljard dollar: ‘s werelds grootste olie-vakbeurs cippe2018 in maart van start in Beijing

BEIJING–(BUSINESS WIRE)– Een actueel rapport van het Amerikaanse ministerie van Handel toont aan dat de sector voor de toerusting van de olie-industrie – een belangrijke indicator voor de olie-industrie –  binnen drie jaar een heropleving doormaakt en op hetzelfde niveau staat als voor de sterke daling van de olieprijzen. De markt bereikt naar verwachting ook een nieuwe piek. Ondernemingen in toerusting en dienstverlening voor de olie-industrie zullen nieuwe kansen omarmen, aangezien deze markt in 2018 een waarde van 194 miljard dollar heeft en in 2019 de grens van 200 miljard overschrijdt.

Op basis van de cijfers hierboven, bedraagt de Chinese import van apparatuur voor de olie-industrie 15,9 miljard dollar.

Cippe2018, ‘s werelds grootste expo voor de olie-industrie, opent van 27 tot 29 maart 2018 de deuren in het New China International Exhibition Centre in Beijing. Naar verwachting trekt het evenement rond de 1800 ondernemingen uit 65 landen en regio’s over de hele wereld, die hun producten tentoonstellen in zeven categorieën: toerusting voor de olie-industrie en petrochemie, schaliegastoerusting, toerusting voor offshore olie en gas, toerusting voor techniek op zee, toerusting voor aardgas, pijpleiding- en opslagbenodigdheden en explosiebestendige instrumenten en apparaten.

Grote internationale exposanten die komen, zijn onder andere Gazprom, NIGC, Caterpillar, NOV, Schlumberger, GE, Honeywell, Rockwell, Cummins, API, 3M, MTU, ARIEL, Atlas en Hempel.

 

 

Global Petroleum Market to Hit $200 Billion: World’s Largest Petroleum Exhibition cippe2018 to Open in March in Beijing

BEIJING–(BUSINESS WIRE)– A recent report by US Department of Commerce showed that the petroleum equipment industry, viewed as the predictor of the petroleum industry, will revive within three years to the level right before the oil price plummeted, and the market is expected to hit a new high. Petroleum equipment and services enterprises will embrace new opportunities as the global petroleum equipment market will reach $194 billion by 2018 and exceed $200 billion by 2019.

Based on the figures above, China’s petroleum equipment import is expected to hit $15.9 billion.

cippe2018, the world’s largest petroleum exhibition, will open on March 27-29, 2018 at New China International Exhibition Centre in Beijing. It is expected to attract around 1,800 enterprises from 65 countries and regions in the world to display in 7 categories: petroleum & petrochemical equipment, shale gas equipment, offshore oil and gas equipment, ocean engineering equipment, natural gas equipment, pipeline and storage equipment, and explosion-proof instruments and devices.

Major international exhibitors will include Gazprom, NIGC, Caterpillar, NOV, Schlumberger, GE, Honeywell, Rockwell, Cummins, API, 3M, MTU, ARIEL, Atlas and Hempel.

Chinese companies will include CNPC, Sinopec, CNOOC, CSSC, CSIC, CASC, CIMC, Jereh, Kerui, RG Petro-Machinery, Sany Heavy Industry, Jerrywon, Anton Oilfield, Shanghai Shenkai, Tiehu Petromachinery, West Petroleum Equipment, Ganergy Heavy Industry Group, etc.

Meanwhile, global oil companies and buyers will also seek products and technologies at cippe2018, which is expected to attract 110,000 visits. The number of large buyer delegations is expected to exceed 300, including all of the world’s top 10 oil companies such as Saudi Aramco, BP, Total, Rosneft, NIOC, PDVSA, as well as Chinese companies such as CNPC, Sinopec, CNOOC, Yanchang Oilfield, Sinochem, Shenhua, China Coal, Beijing Gas Group, and CEFC.

Concurrently, conferences such as the 10th International Petroleum Industry Summit Forum, 2018 International Petroleum and Petrochemical Technologies Conference, China Equipment Manufacturing+Industry Internet Summit, and cippe2018 Embassy Promotion Conference, as well as a series of new products conferences, technical seminars, press conferences and academic discussions will be held.

cippe2018 is an important front for global petroleum equipment enterprises to expand market in China.

For pre-registration: http://v.zhenweiexpo.com/cippe/en/

 

Contacts

cippe2018 Organizing Committee
cippe@zhenweiexpo.com
or
For exhibitors
Mona Wang, 86-10-58236555
or
For visitors
Yolanda Zhao, 86-10-59273878

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr