09:01 uur 10-01-2018

Turk Telekom en P.I. Works beloond bij Global Telecom Awards voor uitstekende C-SON Powered Managed Services

ISTANBUL – (BUSINESS WIRE) – Voor het vijfde jaar werden de Global Telecoms Awards 2017 uitgereikt. Dat gebeurde op 2 november 2017 in Londen. Bij de uitreiking waren de meest invloedrijke bedrijven in de sector aanwezig. Bij dit belangrijke evenement won P.I. Works en Turk Telekom de “Honorable Mention Award” in de categorie “Managed Services Innovation of the Year” met het revolutionaire “Centralized SON Powered Managed Services” -project. De projectscope omvat de planning, het beheer en de optimalisatie van de radio- en transmissietoegangsnetwerken.

Turk Telekom CTO Cengiz Dogan zei over de award: “Turk Telekom heeft zichzelf de missie gesteld om hoogwaardige en kostenvriendelijke diensten aan haar klanten te bieden via geïntegreerde communicatieoplossingen. PI. Works ‘Centralized SON Powered Managed Services is een belangrijke motor geweest voor operationele efficiëntie, wat heeft geleid tot superieure klantbeleving door geautomatiseerde netwerkactiviteiten. Dit is een belangrijke prestatie waar we allemaal trots op zijn.”

Turk Telekom and P.I. Works Recognized for Excellence at Global Telecom Awards with C-SON Powered Managed Services

ISTANBUL–(BUSINESS WIRE)– Now in its 5th year, the 2017 Global Telecoms Awards were hosted in London on November 2, 2017 with the attendance of industry’s most influential companies. In this prominent event P.I. Works and Turk Telekom won the “Honorable Mention Award” in the “Managed Services Innovation of the Year” category with the revolutionary “Centralized SON Powered Managed Services” project. The project scope includes the planning, management and optimization of the radio and transmission access networks.

Turk Telekom CTO Cengiz Dogan said “Turk Telekom has set itself the mission of offering the high quality and economic services to its customers through integrated communication solutions. P.I. Works’ Centralized SON Powered Managed Services has been a key driver of operational efficiency, leading to superior subscriber experience through automated network operations. This is a significant achievement that we are all proud of.”

P.I. Works CEO Başar Akpınar said “As opposed to traditional managed services, P.I. Works leverages its uSON platform, which provides fully-automated centralized SON functionality as a single, integrated solution for mobile network planning, management and optimization. Our expert engineers along with our product help Turk Telekom manage its multi-vendor and multi-technology network in a more intelligent way. The award is well received and appreciated as an accomplishment of our quality work, and it motivates our teams to work towards higher standards.”

About

http://www.piworks.net/Insight/News/71/turk-telekom-and-pi-works-recognized-for-excellence-at-global-telecom-awards

Contacts

Media
P.I. Works
Melih Murat
marketing@piworks.net

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr