17:29 uur 10-01-2018

Digi Communications N.V. kondigt publicatie aan van ‘Report of legal acts concluded by DIGI Communications N.V. in accordance with Romanian Law no. 24/2017 and Rule no. 1/2006 of CNVM for December 2017’

BOEKAREST, Romenië–(BUSINESS WIRE)– Digi Communications N.V. maakt bekend dat op 10 januari 2018 het Report regarding legal acts concluded by DIGI Communications N.V. in accordance with Romanian Law no. 24/2017 and Rule no. 1/2006 of CNVM for December 2017 openbaar toegankelijk is gesteld op de websites van de Roemeense beurs en het bedrijf zelf. Daarnaast wordt het rapport beschikbaar gesteld door de Roemeense financiële toezichthouder ASF en de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Voor verdere details over de rapporten, verzoeken we u naar de officiële websites van Digi te gaan: www.digi-communications.ro (Investor Relations Section).

 

Digi Communications N.V. announces the publishing of Report of legal acts concluded by DIGI Communications N.V. in accordance with Romanian Law no. 24/2017 and Rule no. 1/2006 of CNVM for December 2017

BUCHAREST, Romania–(BUSINESS WIRE)– Digi Communications N.V. (“Digi” or the “Company”) announces that on January 10, 2018 the Report regarding legal acts concluded by DIGI Communications N.V. in accordance with Romanian Law no. 24/2017 and Rule no. 1/2006 of CNVM for December 2017 was made publicly available on the Romanian Stock Exchange (“BVB”) and the Company’s website, while also being available with the Romanian Financial Supervisory Authority (“ASF”) and the Dutch Authority for Financial Markets (“AFM”).

For details regarding the reports, please access the official websites designated of Digi: www.digi-communications.ro (Investor Relations Section).

About Digi Communications NV

Digi is the parent holding company of RCS & RDS, a leading provider of pay TV and telecommunications services in Romania and Hungary. In addition, RCS & RDS provides mobile services as an MVNO to the large Romanian communities living in Spain and Italy.

 

Contacts

For Digi Communications NV
Serghei Bulgac
Phone no: +4031 400 4444
ipo.relations@digi-communications.ro
investor.relations@rcs-rds.ro

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr