15:36 uur 29-11-2017

Digi Communications N.V.: Financiële rapportagekalender 2018 beschikbaar

BOEKAREST, Roemenië – (BUSINESS WIRE) – Het bedrijf informeert de markt en zijn investeerders dat de Financiële rapportagekalender voor 2018 beschikbaar is op de websites van het bedrijf: http://investors.rcs-rds.ro en www.digi-communications.ro.

Over Digi Communications NV

Digi is de moedermaatschappij van RCS & RDS, een toonaangevende aanbieder van betaaltelevisie en telecommunicatiediensten in Roemenië en Hongarije. Daarnaast biedt RCS & RDS mobiele diensten aan als MVNO voor de grote Roemeense gemeenschappen in Spanje en Italië.

 

Bekijk de bronversie op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20171129005696/en/

Contact:

Voor Digi Communications NV
Serghei Bulgac
Telefoonnr .: +4031 400 4444
ipo.relations@digi-communications.ro
investor.relations@rcs-rds.ro

Digi Communications N.V.: Release of 2018 Financial Calendar

BUCHAREST, Romania–(BUSINESS WIRE)– The Company informs the market and its investors that the Financial Reporting Calendar for 2018 is available on the Company’s websites: http://investors.rcs-rds.ro and www.digi-communications.ro.

About Digi Communications NV

Digi is the parent holding company of RCS & RDS, a leading provider of pay TV and telecommunications services in Romania and Hungary. In addition, RCS & RDS provides mobile services as an MVNO to the large Romanian communities living in Spain and Italy.

Contacts

For Digi Communications NV
Serghei Bulgac
Phone no: +4031 400 4444
ipo.relations@digi-communications.ro
investor.relations@rcs-rds.ro

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr