09:43 uur 21-12-2017

CORRECTIE EN VERVANGING VAN: Starr Companies kondigt benoeming aan van Steve Blakey als President en Chief Executive Officer van Starr Insurance Holdings, Charles Dangelo gaat met pensioen

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Starr Companies heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Steve Blakey als President en Chief Executive Officer van Starr Insurance Holdings

“We zijn verheugd om Steve voor te stellen als onze nieuwe bedrijfsdirecteur. Met meer dan 35 jaar ervaring, waaronder het vestigen van de aanwezigheid van Starr in het Verenigd Koninkrijk en in heel Europa, evenals het maken van Starr tot een van de toonaangevende aanbieders van lucht- en ruimtevaartverzekeringen ter wereld, is Steve uniek gekwalificeerd om het bedrijf in de toekomst te leiden,” verklaarde Maurice R. Greenberg, voorzitter, Starr Companies.

Steve Blakey vervangt Chuck Dangelo, die zijn pensionering heeft aangekondigd. “Na 46 jaar in de verzekeringssector willen we Chuck bedanken voor zijn bijdragen aan ons bedrijf en de industrie. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij het leiden van de groei van Starr en we wensen hem het allerbeste toe voor zijn pensionering.”

Over Starr Companies

Starr Companies (Starr) is de wereldwijde marktnaam van de operationele assurantie- en reishulpbedrijven en dochterondernemingen van Starr International Company, Inc. en voor de beleggingsactiviteiten van C.V. Starr & Co., Inc. en haar dochterondernemingen. Starr is een vooraanstaande organisatie op het gebied van assurantie en belegging met vestigingen op vijf continenten. Door middel van haar operationele bedrijfsonderdelen biedt Starr vastgoed-, ongevallen- en zorgverzekeringsproducten, alsmede gespecialiseerde dekking voor de luchtvaart, zeevaart, energie en buitengewone ongevallen. Aan elk van de volgende verzekeringsdochters is door A.M. Best de beoordeling “A” (Excellent) toegekend: Starr Indemnity & Liability Company, Starr Surplus Lines Insurance Company, Starr Syndicate Limited at Lloyd’s of London, Starr International Insurance (Asia) Ltd. en Starr Insurance & Reinsurance Limited.

Ga voor meer informatie naar www.starrcompanies.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Starr Companies
Paula Negro, 212-884-0561
Director of Content, Communications and Media Relations
paula.negro@starrcompanies.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr