16:07 uur 20-12-2017

Starr Companies benoemt ambassadeur Jose L. Cuisia, Jr. als voorzitter van Starr International Insurance Philippines Branch

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Starr Companies heeft vandaag de benoeming van ambassadeur Jose L. Cuisia, Jr. aangekondigd als voorzitter van Starr International Insurance Philippines Branch, een filiaal van Starr International Insurance (Asia) Limited, een bedrijf dat is opgericht en een vergunning heeft om algemene verzekeringen in Hong Kong af te sluiten. Ambassadeur Cuisia zal samenwerken met het lokale management voor de strategische ontwikkeling en groei van het filiaal en andere Starr-entiteiten voor snelle groei in de regio.

“Joey heeft een lange en vooraanstaande carrière gehad in zowel zakelijke als openbare dienstverlening, waaronder het opbouwen van Philam Life tot de grootste en meest succesvolle levensverzekeraar in de Filipijnen en als ambassadeur van het land. We zijn al heel lang goede vrienden en collega’s en het is geweldig om weer met hem samen te werken bij Starr,” aldus Maurice R. Greenberg, voorzitter, Starr Companies.

Als ambassadeur van de Republiek van de Filipijnen voor de Verenigde Staten tussen 2011 en 2016 heeft Joey de relatie tussen de Verenigde Staten en de Filippijnen sterk verbeterd. Voorafgaand aan zijn benoeming tot ambassadeur leidde hij gedurende 16 jaar Philippine American Life and General Insurance Company, de grootste en meest succesvolle levensverzekeraar in die markt onder zijn leiding. Hij diende ook als gouverneur van de Filipijnse Centrale Bank en voorzitter van de monetaire raad daarvan van 1990 tot 1993.

Ambassador Cuisia is afgestudeerd aan de De La Salle Universiteit in de Filipijnen en heeft een MBA van The Wharton School aan de Universiteit van Pennsylvania ontvangen.

Over Starr Companies

Starr Companies (Starr) is de wereldwijde marktnaam van de operationele assurantie- en reishulpbedrijven en dochterondernemingen van Starr International Company, Inc. en voor de beleggingsactiviteiten van C.V. Starr & Co., Inc. en haar dochterondernemingen. Starr is een vooraanstaande organisatie op het gebied van assurantie en belegging met vestigingen op vijf continenten. Door middel van haar operationele bedrijfsonderdelen biedt Starr vastgoed-, ongevallen- en zorgverzekeringsproducten, alsmede gespecialiseerde dekking voor de luchtvaart, zeevaart, energie en buitengewone ongevallen. Aan elk van de volgende verzekeringsdochters is door A.M. Best de beoordeling “A” (Excellent) toegekend: Starr Indemnity & Liability Company, Starr Surplus Lines Insurance Company, Starr Syndicate Limited at Lloyd’s of London, Starr International Insurance (Asia) Ltd. en Starr Insurance & Reinsurance Limited.

Ga voor meer informatie naar www.starrcompanies.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Starr Companies
Paula Negro, 212-884-0561
Director of Content, Communications and Media Relations
paula.negro@starrcompanies.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr