11:54 uur 01-12-2017

Pershing Square Holdings, Ltd. kondigt jaarvergadering voor beleggers aan

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Pershing Square Holdings, Ltd. (LN:PSH) (NA:PSH) houdt haar jaarvergadering voor aandeelhouders in Londen op maandag 29 januari 2017. Meer informatie over dit evenement en de registratie ervoor is te vinden op onze website, www.pershingsquareholdings.com.

Over Pershing Square Holdings, Ltd.

Pershing Square Holdings, Ltd. (LN: PSH) (NA: PSH) is een investeringsmaatschappij gestructureerd als een closed-end fonds dat geconcentreerde investeringen doet in met name Noord-Amerikaanse bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

MEDIA
Maitland
James Devas, +44 20 7379 5151
Media-pershingsquareholdings@maitland.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr