10:03 uur 18-01-2018

PSCMAC bevestigt verhoging van het prijsbereik voor potentieel bod voor de overname van aandelen van PSH door William A. Ackman en partners

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Naar aanleiding van de bekendmaking van Pershing Square Holdings, Ltd. (“PSH”) (LN:PSH) (NA:PSH) van vandaag, bevestigt PSCM Acquisition Company LLC (“PSCMAC”) dat PSCMAC met PSH is overeengekomen het prijsbereik voor het potentiële Nederlandse overnamebod (het “Potentiële Overnamebod”) met betrekking tot maximaal $300 miljoen aan openbare aandelen van PSH (de “Openbare Aandelen”) te herzien van een korting van 24% tot 16% op de netto-inventariswaarde (“NIW”) naar een korting van 16% tot 10% op de NIW. Het herziene bereik, dat een toeslag van 8,1% tot 15,8% vertegenwoordigt op de gemiddelde korting van 22,3% op de NIW waarmee PSH werd verhandeld gedurende de 120 kalenderdagen voorafgaande aan de aanvankelijke bekendmaking van het Potentiële Overnamebod op 3 januari 2018 is overeengekomen na een bespreking tussen de raad van bestuur van PSH en van PSCMAC.

Verdere bekendmakingen betreffende de lancering van het Potentiële Overnamebod, onder voorbehoud van de verlening van relevante regulatieve toestemmingen, zullen zo snel mogelijk worden gedaan door PSCMAC.

Dit is een persbericht van PSCM Acquisition Co LLC (“PSCM”) op grond van de bepalingen van artikel 4, lid 3 van het Besluit Openbare Biedingen Wft in verband met een potentieel overnamebod van PSCM met betrekking tot de openbare aandelen van Pershing Square Holdings, Ltd. (“PSH”). Deze bekendmaking houdt geen bod of uitnodiging tot een bod in voor de aankoop van of inschrijving op waardepapieren. Een aanbod zal uitsluitend worden verricht door middel van een biedingsbericht. Deze bekendmaking is niet bestemd voor vrijgave, publicatie of verspreiding, geheel of gedeeltelijk, direct of indirect, in of naar de Verenigde Staten, Canada of Japan, of enig rechtsgebied waar een dergelijke vrijgave, publicatie of verspreiding onwettig zou zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

 

Contacts

MEDIA
Maitland
Seda Ambartsumian, +44 20 7379 5151
Media-pershingsquareholdings@maitland.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr