12:32 uur 15-11-2017

MarkLogic erkend als Challenger in het 2017 Gartner Magic Quadrant for Operational Database Management Systems

 

MarkLogic staat bovenaan voor het vermogen tot uitvoeren, en het meest naar rechts voor de volledigheid van haar visie in het Challengers-kwadrant

SAN CARLOS, Californië, VS–(BUSINESS WIRE)– MarkLogic Corporation, de toonaangevende operationele en transactionele Enterprise NoSQL databaseprovider, heeft vandaag aangekondigd dat het Gartner 2017 “Magic Quadrant for Operational Database Management Systems” MarkLogic aanmerkt als Challenger, met een meest rechtse positie voor volledigheid van visie en een plek aan de top voor haar vermogen tot uitvoeren in het Challengers-kwadrant.

Als ’s werelds beste multi-model database voor data-integratie uit silo’s werd MarkLogic voor het tweede jaar op rij erkend als Challenger. Volgens MarkLogic toont deze waardering door Gartner aan dat ze de eerste keus zijn van grote ondernemingen en overheidsinstanties van over de hele wereld, voor het bouwen en veiligstellen van missiekritieke applicaties en multi-model database-managementsystemen.

“Wij geloven dat onze positie in het nieuwste Gartner-rapport een teken is van de succesvolle uitvoer van onze visie om ’s werelds beste database te bieden voor het integreren van data uit silo’s,” aldus Gary Bloom, CEO van MarkLogic. “En voor ons wordt deze trend bevestigd door het nieuwste bericht van Gartner. Het toont aan dat onze klanten geweldig succes boeken met het bouwen van missie-kritieke bedrijfsapplicaties op het nieuwe databaseplatform van MarkLogic®, en dat onze cloud-neutrale aanpak werkt.”

Zoals een recensent opmerkte bij Gartner Peer Insights, “Het is responsief, eenvoudig te beheren en het springt snel en eenvoudig om met vrije data. Onze applicatie heeft een feedback- en ratingsysteem dat niet eenvoudig binnen een traditionele relationele database past. MarkLogic maakt het eenvoudig en makkelijk om te verzamelen, opslaan, zoeken en gebruiken. Er is ook een sterke gebruikerscommunity die het product ondersteunt.” Grote wereldwijde bedrijven van alle bedrijfstakken en overheidsinstanties vertrouwen op MarkLogic als het nieuwe alternatief voor het decennia oude relationele databasemodel.

In mei 2017 lanceerde MarkLogic ook MarkLogic 9, het kenmerkende NoSQL databaseplatform van het bedrijf. MarkLogic 9 maakt het mogelijk om informatie veilig en eenvoudig te delen met geavanceerde veiligheidsmogelijkheden, zoals beveiliging op element-niveau, bewerking en geavanceerde encodering. MarkLogic 9 maakt ook het integreren van data sneller en eenvoudiger met entiteitsdiensten en de bijgewerkte uitgave van MarkLogic’s opensource Data Hub Framework, waardoor klanten integratieprojecten van missie-kritieke data sneller naar de productie kunnen brengen, en met minder kosten en risico’s.

Wereldwijd vertrouwen er meer dan 1000 ondernemingen en overheidsinstanties op de database van MarkLogic om concurrerende voordelen te verkrijgen door een 360-graden perspectief op hun data en brandstof, en om missie-kritieke operationele en transactionele bedrijfsapplicaties te bouwen.

Voor gratis toegang tot het “Magic Quadrant for Operational Database Management Systems” van Gartner 2017, gaat u naar: info.marklogic.com/gartner-odbms.html en voor meer inzichten van MarkLogic bezoekt u www.marklogic.com/blog/.

Over het Magic Quadrant

Gartner onderschrijft geen van de aanbieders, producten of diensten die in de publicaties worden beschreven en adviseert gebruikers van technologie om niet uitsluitend te kiezen voor leveranciers die de hoogste score of andere vermeldingen hebben behaald. De onderzoeksresultaten van Gartner zijn gebaseerd op de meningen van Gartners onderzoeksorganisatie en moeten niet als feiten worden opgevat. Gartner wijst alle garanties, uitdrukkelijk of stilzwijgend, met betrekking tot haar onderzoek af. Daaronder vallen ook alle garanties met betrekking tot verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

*De beoordelingen van Gartner Peer Insights vormen de subjectieve meningen van individuele eindgebruikers, op basis van hun eigen ervaringen, en vertegenwoordigen niet de mening van Gartner of aangesloten instanties.

Over MarkLogic

Organisaties overal ter wereld hebben meer dan een decennium vertrouwd op MarkLogic om hun innovatieve informatietoepassingen te draaien. Als ‘s werelds experts voor data-integratie van silo’s, stelt MarkLogic’s operationele en transactionele Enterprise NoSQL databaseplatform onze klanten in staat om de next generation toepassingen te bouwen op een geunificeerd, 360-graden perspectief van hun data. MarkLogic is gevestigd in Silicon Valley en heeft kantoren in de V.S., Europa, Azië en Australië. Voor meer informatie kunt u terecht op www.marklogic.com.

© 2017 MarkLogic Corporation. MarkLogic en het logo van MarkLogic zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van MarkLogic Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Gartner en Magic Quadrant zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Gartner, Inc. in de Verenigde State en andere landen. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

MarkLogic Corporation
Sarah Sullivan, +1 650-287-2536
Sarah.Sullivan@marklogic.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr