13:48 uur 31-10-2017

Arthur D. Little’s inzichten op de exponentiële groei van genetische testen en de impact op de gehele industrie

De gehele gezondheidszorg kan profiteren van de toenemende beschikbaarheid van genetische testen

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Arthur D. Little, een consultancy die bekend staat om strategisch denken, innovatieve inzichten en kennis van technologie-intensieve en opkomende industrieën, publiceert een rapport over de toekomst van diagnostiek en het groeipotentieel van persoonlijke genetische services.

Het rapport, “Future of Diagnostics – Personal Genetic Services Due for Explosive Growth,” ziet bedrijven die genetische services aanbieden als disruptieve krachten, omdat zij zich ook richten op de consument. Hierdoor transformeert de wereldwijde bijna $18 miljard industrie. Farmaceutische bedrijven, aanbieders en medtech bedrijven zullen hierdoor worden beïnvloed.

In een uitkomstgerichte kwaliteitszorgomgeving is toegang tot genetische informatie cruciaal voor de effectiviteit van behandelingen. Volgens het rapport houden de opkomende technologische testen in dat fabrikanten hun klinische proeven kunnen verbeteren, betalers selectiever kunnen zijn in het autoriseren van betalingen en patiënten meer vertrouwen hebben in de uitkomsten.

“Genetische analyse heeft zich verplaatst van het domein van de zorgverlener naar dat van de consument”, schrijft Craig Wylie, partner bij Arthur D. Little. “Wij verwachten dat een nieuwe, consumentgerichte industrie zich ontwikkelt die individuen zal helpen om hun risico’s in te schatten en te beheersen… wij verwachten ook dat er voortdurend nieuwe analyses worden geïntroduceerd, die verder gaan dan bio-markers gebaseerd op mutaties.”

Het rapport bevat zowel aanbevelingen over hoe sleutelfiguren zich zouden moeten aanpassen in deze consumentgerichte genetische informatietijdperk, als de analyse hoe genetische informatie zorgt voor exactere zorgopties bij het aanpakken van levensbedreigende en ongeneeslijke ziekten.

U kunt het rapport terugvinden op: www.adl.com/Futureofdiagnostics

Over Arthur D. Little

Arthur D. Little staat sinds 1886 aan de voorhoede van innovatie. Wij zijn een erkend “thought leader”, waarbij wij strategie, innovatie en transformatie koppelen in technologie-intensieve industrieën. Wij navigeren onze klanten door veranderende bedrijfsecosystemen om nieuwe groeimogelijkheden te ontdekken. Wij stellen onze klanten in staat om innovatieve capaciteiten te bouwen en om hun organisatie te transformeren.

Onze consultants hebben sterke praktische ervaring in de industrie, gecombineerd met uitstekende kennis van de belangrijkste trends en dynamiek. Arthur D. Little is aanwezig in de belangrijkste zakelijk centra van de wereld. Wij zijn er trots op dat wij de een groot gedeelte van de Fortune 1000 bedrijven adviseren, naast andere toonaangevende bedrijven en organisaties in de publieke sector.

Voor meer informatie: www.adlittle.com

 

Contacts

United States Media Contact:
Kristina Markos
Longview Strategies
Kmarkos@Longviewstrategies.com
978.225.9251
of
Europe/Japan Media Contact:
Cate Bonthuys
Catalyst Comms
+44 7746546773
cate@catalystcomms.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr