10:26 uur 27-10-2017

China Yiwu International Commodities Fair sluit na vijf dagen af met 17,8 miljard yuan aan overeenkomsten

YIWU, China–(BUSINESS WIRE)– De 23e China Yiwu International Commodities Fair (Yiwu Fair) is 25 oktober 2017 geëindigd. Het vijfdaagse evenement trok 180.993 bezoekers van geïnteresseerden en inkopers. In totaal kwamen 56.869 professionele inkopers naar de beurs, onder wie 9.013 buitenlandse inkopers; een stijging van 25,1 procent op jaarbasis. Gedurende het evenement zijn meer dan 60.000 overeenkomsten en intentieverklaringen voor samenwerkingen ondertekend, met een totale waarde van 17,87 miljard yuan (RMB); 2,24 procent meer dan vorig jaar.

De Yiwu Fair bestond dit jaar uit 4100 standaard stands voor meer dan 2.200 exposanten uit vijftien landen en regio’s, waaronder Rusland, Korea, Australië, Japan, Brazilië, Duitsland, Italië en Frankrijk en 24 Chinese provincies, gemeenten en autonome regio’s.

 

 

China Yiwu International Commodities Fair Concludes With RMB 17.8 Billion Deals Reached in 5 Days

YIWU, China–(BUSINESS WIRE)– The 23rd China Yiwu International Commodities Fair (Yiwu Fair) closed on October 25, 2017. The five-day event attracted 180,993 visits from visitors and buyers. A total of 56,869 professional buyers were gathered, including 9,013 overseas buyers, increasing 25.1% year-on-year. During the event, over 60,000 deals and letters of cooperation intent were reached, worth a total of RMB 17.87 billion, up 2.24% from last year.

This press release features multimedia. View the full release here: http://www.businesswire.com/news/home/20171026005851/en/

China Yiwu International Commodities Fair Concludes with RMB 17.8 Billion Deals Reached in 5 Days (P ...

China Yiwu International Commodities Fair Concludes with RMB 17.8 Billion Deals Reached in 5 Days (Photo: Business Wire)

This year, Yiwu Fair provided 4,100 standard booths for over 2,200 exhibitors from 15 countries and regions including Russia, Korea, Australia, Japan, Brazil, Germany, Italy and France, as well as 24 Chinese provinces, municipalities and autonomous regions. 14 industries were covered in 10 halls with an area totaling 100,000 square meters. Apart from traditional sectors, the 23rd Yiwu Fair added special zones including “Made in Zhejiang,” Standardization Exhibition, Innovative Design, Smart Lifestyle, Fashion and General Merchandise, “One Belt, One Road,” International Brands, E-Commerce & Trade Services, and Women Association Crafts.

Buyers came from 165 countries and regions, with the top 10 major sources being India, Korea, Yemen, Taiwan, Iraq, Pakistan, Egypt, Iran, Hong Kong and Indonesia. In addition, the number of buyers who also visited Canton Fair increased 48.21% year-on-year.

Hardware, machinery and mechatronics continued to contribute the largest proportion of deals. Meanwhile, the Smart Lifestyle special zone was the most crowded spot.

This year, Yiwu Fair for the first time included standardization and launched the world’s first standardization exhibition with China’s 47 best standardization organizations displaying their standardization training, standardization information, standardization testing, standardization certification and standardization consulting services.

The event also focused on the quality manufacturing products made in Zhejiang and introduced more than 30 “Made in Zhejiang”-certified and potential enterprises to increase the brand awareness of “Made in Zhejiang.” Forums including Certified “Made in Zhejiang” Enterprises and “One Belt, One Road” Matching Meeting and “Made in Zhejiang” Certification Organizations and Enterprise Matching Meeting were concurrently held.

Other concurrent activities included Day of Guest of Honor for Belarusia, Innovative Design Week, 2017 China Retail General Merchandise Purchase (Yiwu) Summit, 2017 Cross-Border Internet Brand Development Summit Forum.

Contacts

Yiwu China Commodities City Exhibition Co., Ltd.
Joshua Zhong, +86 579-85415525
zy@yiwufair.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr