15:08 uur 25-10-2017

Geoff Cook, CEO van The Meet Group, komt als spreker naar NOAH17 in Londen

NEW HOPE, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Geoff Cook, CEO van The Meet Group, Inc., zal deelnemen aan de paneldiscussie “De toekomst van online dating” op de NOAH17-conferentie in Londen, een evenement waar leiders van de digitale economie elkaar ontmoeten en met elkaar van gedachten wisselen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20171024006723/nl/

The Meet Group's CEO Geoff Cook (Photo: Business Wire)

The Meet Group’s CEO Geoff Cook (Photo: Business Wire)

“We hebben onlangs onze derde overname in twaalf maanden gerealiseerd, met de verwerving van LOVOO, een toonaangevende Europese dating-app, de meest gedownloade in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk,” aldus Cook. “Ik verheug me er erg op onze visie op de toekomst van de sector te delen met deelnemers aan de conferentie. Wij zijn ervan overtuigd dat voor de datingsector livestreaming de toekomst is.”

De NOAH-conferentie is in 2009 van start gegaan en heeft zich ontwikkeld tot een topevenement in Europa, dat wordt bezocht door een divers publiek van ondernemers, investeerders, leidinggevenden van bedrijven en journalisten.

Naar verwachting komen op 2 en 3 november 2017 in Old Billingsgate in Londen meer dan tweeduizend senior managers bij elkaar om contact met elkaar te leggen en zo groei binnen het Europese digitale ecosysteem te bevorderen en te versterken.

Naast Cook zullen ook vertegenwoordigers van Parship Elite Group en Elite Singles deelnemen aan de paneldiscussie, die staat gepland op 3 november 2017 van 12.00 tot 12.25 uur. Ga voor meer informatie naar de website van de NOAH17-conferentie in Londen.

Over The Meet Group

The Meet Group (NASDAQ: MEET) is een snel groeiend portfolio van mobiele apps die zijn ontworpen om te voorzien in de universele behoefte aan menselijk connectie. Onze apps – momenteel MeetMe®, LOVOO®, Skout®, Tagged® en Hi5® – laten gebruikers in meer dan 100 landen chatten, foto’s delen, live video streamen en interessante onderwerpen bespreken; ze zijn beschikbaar op iPhone, iPad en Android in diverse talen. Met innovatieve producten en geavanceerde datawetenschap houdt The Meet Group zijn meer dan 4,5 miljoen mobiele gebruikers die dagelijks actief zijn, betrokken en worden talloze informele chats, vriendschappen, dates en huwelijken tot stand gebracht. The Meet Group biedt adverteerders de mogelijkheid wereldwijd klanten te bereiken en beschikt over toonaangevende mobiele verdienstrategieën, waaronder advertenties, aankopen via apps en abonnementsproducten. The Meet Group heeft kantoren in New Hope, San Francisco, Dresden en Berlijn. Ga voor meer informatie naar themeetgroup.com, en volg ons op Facebook, Twitter of LinkedIn.

Toekomstgerichte uitspraken

Bepaalde uitspraken in dit persbericht zijn toekomstgerichte uitspraken in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, onder meer wat betreft de vraag of livestreaming de toekomst van de datingsector is. Alle hierin opgenomen uitspraken die geen historische feiten zijn, zijn toekomstgerichte uitspraken. De woorden “geloven”, “mogen”, “schatten”, “blijven”, “voorzien”, “voornemens zijn”, “waarschijnlijk zullen”, “van plan zijn”, “kunnen”, “doel”, “potentieel”, “prognotiseren”, “waarschijnlijk zijn”, “verwachten” en soortgelijke uitdrukkingen zoals ze betrekking hebben op ons, zijn bedoeld om aan te geven dat het om toekomstgerichte uitspraken gaat. Wij hebben deze toekomstgerichte uitspraken grotendeels gebaseerd op onze huidige verwachtingen en prognoses ten aanzien van toekomstige gebeurtenissen en financiële trends waarvan wij menen dat ze invloed kunnen hebben op onze financiële situatie, bedrijfsresultaten, bedrijfsstrategie en financiële behoeften. Belangrijke factoren die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten afwijken van die in de toekomstgerichte uitspraken zijn onder meer het risico dat onze applicaties niet gemakkelijk werken of anderszins niet functioneren zoals voorzien, het risico dat wij extra functies en upgrades niet uitbrengen zoals voorzien, het risico dat onvoorziene gebeurtenissen de functionaliteit van onze applicaties onder populaire mobiele besturingssystemen beïnvloeden, wijzigingen in deze besturingssystemen die de functionaliteit van onze applicaties verminderen en andere onverwachte problemen die het gebruik op mobiele apparaten negatieve kunnen beïnvloeden. Meer informatie over onze risicofactoren is vastgelegd in onze deponeringen bij de Securities and Exchange Commission (“SEC”), waaronder Formulier 10-K voor het op 31 december 2016 geëindigde boekjaar, dat op 9 maart 2017 is ingediend bij de SEC, ons kwartaalbericht op Formulier 10-Q voor het op 31 maart 2017 geëindigde kwartaal, dat op 10 mei 2017 is ingediend en het op 20 september 2017 bij de SEC ingediende Formulier 8-K. Eventuele door ons gedane toekomstgerichte uitspraken in dit bericht gelden alleen met ingang van de datum waarop deze worden gedaan. Van tijd tot tijd kunnen zich factoren of gebeurtenissen voordoen die ertoe kunnen leiden dat onze werkelijke resultaten afwijken, en het is voor ons niet mogelijk om al deze factoren en gebeurtenissen te voorspellen. Wij nemen geen enkele verplichting op ons om actualiseringen van toekomstgerichte uitspraken openbaar te maken, ongeacht of deze voortvloeien uit nieuwe informatie, toekomstige ontwikkelingen of anderzins, behoudens zoals wettelijk verplicht is.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

The Meet Group, Inc.
Brandyn Bissinger, 267-446-7010
bbissinger@themeetgroup.com

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr