11:48 uur 20-10-2017

The Meet Group maakt afsluiting van acquisitie van Lovoo bekend

Bedrijf kondigt conference call over inkomsten van derde kwartaal 2017 aan

NEW HOPE, Pa.–(BUSINESS WIRE)– The Meet Group, Inc. (NASDAQ: MEET), een beursgenoteerde marktleider in mobiele ontmoetingsplekken, heeft haar overname van Lovoo GmbH afgerond. De LOVOO app is de meest gedownloade dating app in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk gecombineerd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20171019006697/nl/

The Meet Group verwacht dat deze aankoop het momentum zal voortzetten van haar missie om te voldoen aan de universele behoefte aan menselijke connectie door middel van de innovatie, de verwerving en het opbouwen van het grootste mobiele portfolio van merken voor het ontmoeten van nieuwe mensen.

De overname zal naar verwachting de wereldwijde voetafdruk van The Meet Group uitbreiden, de schaal en de winstgevendheid van de onderneming vergroten en haar bedrijfsmodel diversificeren door het toevoegen van expertise op het gebied van abonnementen en aankopen via apps.

“LOVOO is onze derde strategische overname in de afgelopen 12 maanden en we kijken ernaar uit om de groei van onze gecombineerde onderneming te bevorderen,” aldus Geoff Cook, CEO van The Meet Group. “We zijn van plan om ons te blijven richten op innovatieve producten die de betrokkenheid in onze hele portfolio vergroten, waaronder livestreaming video en geschenken geven via apps. LOVOO’s aanzienlijke Europese publiek en gerichtheid op abonnementen leveren ons meer inkomsten en geografische diversificatie op, en we zijn enthousiast om het bedrijf toe te voegen aan het portfolio.”

In verband met de afsluiting van de acquisitie heeft The Meet Group ‘restricted stock awards’, die een totaal van 534.500 gewone aandelen uitmaken, toegekend aan 97 medewerkers van Lovoo als aanmoedigingsmateriaal voor hun werk. Een derde van elke ‘restricted stock award’ wordt elk jaar definitief verworven gedurende een verwervingsperiode van drie jaar. Definitieve verwerving is onderworpen aan een voortgezet dienstverband. De toekenningen werden goedgekeurd door de raad van bestuur van het bedrijf, waaronder een meerderheid van de onafhankelijke bestuurders, en werden gedaan in overeenstemming met NASDAQ Listing Rule 5635(c)(4).

Kennisgeving over conference call en audio webcast over inkomsten

The Meet Group organiseert op woensdag 1 november 2017 om 8:30 uur ET een conference call om details te bespreken en vragen te beantwoorden over de financiële resultaten van het bedrijf voor het derde kwartaal eindigend op 30 september 2017.

De financiële resultaten van The Meet Group worden gepubliceerd in een persbericht voordat de markt wordt geopend op 1 november en vóór de conference call, die zal worden georganiseerd door Chief Executive Officer Geoff Cook en Chief Financial Officer David Clark van The Meet Group.

Wat: Conference call over de financiële resultaten van het derde kwartaal van 2017 van The Meet Group
Wanneer: Woensdag 1 november 1 om 8:30 uur Eastern Time (5:30 uur PT)
Inbelnummer: 800-441-0022 (VS en Canada)
719-457-2627 (internationaal)
Wachtwoord voor deelnemers: 9957559
Webcast:

Ga voor toegang tot de live webcast en de herhaling daarvan naar het gedeelte Investor Relations op de investeerderswebsite van The Meet Group op http://www.themeetgroup.com.

Herhaling conference call:

Een telefonische herhaling van de conference call zal ongeveer twee uur na het einde ervan beschikbaar zijn tot 11:30 uur ET op woensdag 8 november 2017. Klik hierere om toegang te krijgen tot de inbelgegevens voor de herhaling.

Over The Meet Group

The Meet Group (NASDAQ: MEET) is een snelgroeiend portfolio van mobiele apps die zijn ontworpen om te voldoen aan de universele behoefte aan menselijke connectie. Onze apps – momenteel MeetMe®, LOVOO®, Skout®, Tagged® en Hi5® – laten gebruikers in meer dan 100 landen chatten, foto’s delen, live video streamen en interessante onderwerpen bespreken, en zijn beschikbaar op iPhone, iPad en Android in meerdere talen. Met behulp van innovatieve producten en geavanceerde datawetenschap houdt The Meet Group haar meer dan 4,5 miljoen mobiele en dagelijks actieve gebruikers betrokken, en wordt zo voor ontelbare casual chats, vriendschappen, afspraakjes en huwelijken gezorgd. The Meet Group biedt adverteerders de mogelijkheid om klanten te bereiken op wereldwijde schaal en beschikt over toonaangevende strategieën voor mobiele monetisatie, waaronder reclame, aankopen via apps en abonnementsproducten. The Meet Group heeft kantoren in New Hope, San Francisco, Dresden en Berlijn. Ga voor meer informatie naar themeetgroup.com en volg ons op Facebook, Twitter of LinkedIn.

Toekomstgerichte uitspraken

Bepaalde uitspraken in dit persbericht zijn toekomstgerichte uitspraken in de zin van de Private Securities Litigation Reform Law van 1995, waaronder de vraag of de overname van LOVOO het momentum van onze missie zal voortzetten om te voldoen aan de universele behoefte aan menselijke connectie door middel van de innovatie, de verwerving en het opbouwen van het grootste mobiele portfolio van merken voor het ontmoeten van nieuwe mensen, of de overname onze mondiale voetafdruk zal uitbreiden, onze schaal en winstgevendheid zal vergroten en ons bedrijfsmodel zal diversificeren door expertise toe te voegen op het gebied van abonnementen en aankopen via apps, of de overname de groei van onze gecombineerde onderneming zal bevorderen, of we ons zullen blijven richten op innovatieve producten die de betrokkenheid vergroten in ons hele portfolio van merken, waaronder livestreaming video en geschenken geven via apps, en of LOVOO’s aanzienlijke Europese publiek en gerichtheid op abonnementen ons meer inkomsten en geografische diversificatie zullen opleveren. Alle hierin opgenomen uitspraken die geen historische feiten zijn, zijn toekomstgerichte uitspraken. De woorden ‘geloven,’ ‘mogen,’ ‘schatten,’ ‘blijven,’ ‘anticiperen,’ ‘van plan zijn,’ ‘moeten,’ ‘plannen,’ ‘kunnen,’ ‘doel,’ ‘potentieel,’ ‘projecteren,’ ‘waarschijnlijk,’ ‘verwachten’ en soortgelijke uitdrukkingen, zoals ze betrekking hebben op ons, zijn bedoeld om toekomstgerichte uitspraken te identificeren. We hebben deze toekomstgerichte uitspraken grotendeels gebaseerd op onze huidige verwachtingen en projecties over toekomstige gebeurtenissen en financiële trends waarover wij van mening zijn dat ze invloed kunnen hebben op onze financiële toestand, bedrijfsresultaten, bedrijfsstrategie en financiële behoeften. Belangrijke factoren die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten afwijken van die in de toekomstgerichte uitspraken, omvatten het risico dat onze applicaties niet gemakkelijk of anderszins zullen functioneren zoals verwacht, het risico dat we geen extra functies en upgrades zullen lanceren zoals verwacht, het risico dat onverwachte gebeurtenissen de functionaliteit van onze applicaties met populaire mobiele besturingssystemen beïnvloeden, eventuele wijzigingen in dergelijke besturingssystemen die de functionaliteit van onze mobiele applicaties verminderen en andere onverwachte problemen die het gebruik op mobiele apparaten nadelig kunnen beïnvloeden. Nadere informatie over onze risicofactoren is opgenomen in onze deponeringen bij de Securities and Exchange Commission (‘SEC’), inclusief het Formulier 10-K voor het jaar eindigend op 31 december 2016 ingediend bij de SEC op 9 maart 2017, ons Kwartaalverslag op Formulier 10-Q voor het kwartaal eindigde op 31 maart 2017 ingediend bij de SEC op 10 mei 2017 en het Formulier 8-K ingediend bij de SEC op 20 september 2017. Eventuele door ons gedane toekomstgerichte uitspraken gelden alleen op de datum waarop ze worden gedaan. Factoren of gebeurtenissen die ertoe kunnen leiden dat onze werkelijke resultaten verschillen, kunnen van tijd tot tijd voorkomen, en we zijn niet in staat om deze allemaal te voorspellen. Wij nemen geen verplichting op ons om enige toekomstgerichte uitspraak publiekelijk te actualiseren, ongeacht of deze voortvloeit uit nieuwe informatie, toekomstige ontwikkelingen of anderszins, behalve zoals wettelijk verplicht is.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

The Meet Group, Inc.
Brandyn Bissinger, 267-446-7010
bbissinger@themeetgroup.com
of
Contactpersoon voor beleggers:
The Blueshirt Group
Allise Furlani of Brinlea Johnson
212-331-8433
IR@Themeetgroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr