13:17 uur 16-05-2017

Reclametechniek en Grootformaat-druk – Beter online drukwerk bij print24.com

RADEBEUL, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– De online drukwerkonderneming UNITEDPRINT SE, waartoe onder meer het bekende merk print24.com behoort, lanceert een groot aantal nieuwe drukwerkproducten op groot formaat en breidt ook haar portfolio reclametechniek uit met nieuwe uitvoeringen – alles tegen blijvend lagere prijzen en nog snellere levertijden!

Naast de grote uitbreiding van haar productaanbod, waaronder de nieuwe roll-up banners in extra grote maten tot 2 x 3 meter en dubbelzijdige Borden, biedt print24.com ook maatwerkdoeken in speciale formaten, groot-formaat Vlaggen en nieuwe accessoires voor haar populaire Beachflags.

Klanten kunnen bij print24.com niet alleen terecht voor populaire traditionele producten zoals Steigerdoeken en Spandoeken tot 10 meter lang, maar ook voor 18/1 Grootformaat posters en Reclamezuil posters voor buitenreclame in extra groot formaat, Plafondhangers voor op beurzen en andere evenementen en Abri posters om doeltreffend de aandacht te trekken in het stadsverkeer – zowel overdag als ‘s nachts.

“Wij hebben enorm veel geïnvesteerd in het verbeteren van onze levertijden en het aantrekkelijker maken van onze prijzen. Daarbij hebben we ons aanbod voor onze klanten sterk uitgebreid,” licht Ali Jason Bazooband, Managing Director for Innovation/Marketing, toe op print24.com. “Vooral op onze Roll-up banners zijn we erg trots. Deze zijn betaalbaarder dan ooit in alle uitvoeringen, en we kunnen ze supersnel leveren.”

De meeste producten in de categorieën reclametechniek en Grootformaat-druk zijn uiteraard verkrijgbaar in oplagen vanaf 1 stuk – met supersnelle levertijden en tegen zeer aantrekkelijke prijzen. En via de handige nieuwe productenzoekbalk op print24.com is het nu nog gemakkelijker het gewenste product te vinden en direct te bestellen.

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE, een wereldwijd en op innovatie gericht e-commerce bedrijf voor print en media. Als een van de toonaangevende printshops van Europa heeft UNITEDPRINT SE circa 700 personeelsleden in dienst. Het bedrijf exploiteert bekende merken als print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS) op 26 locaties wereldwijd (in Duitsland, 21 andere Europese landen, en in Brazilië, China, Canada en de VS). Naast de standaard printproducten voorziet Unitedprint haar klanten van hoogwaardige producten en diensten op het gebied van textieldruk, fotoafdruk, grootformaat drukwerk, reclamemateriaal en reclameapparatuur, en in de horeca- en gastronomiesector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr