16:26 uur 18-07-2016

Unitedprint met Expressflat

RADEBEUL, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Sinds begin juli hebben de UNITEDPRINT SE online printshop en haar bekendste merk print24.com met succes hun nieuwe ‘EFS Express for Standard’-programma ingevoerd. Geselecteerde klanten kunnen nu Flyers en Gevouwen folders bestellen tegen de standaard prijs en profiteren van express levering*. Tijdens het derde kwartaal van 2016 zal print24.com deze speciale service uitbreiden tot meer best verkopende producten, en klanten zullen een korting ontvangen van 25% op hun express leveringen.

Topsellers met Expressflat

Expressflat is een geheel nieuwe functie en een absolute primeur in de druk- en WTP-industrie. Het is vergelijkbaar met het Amazon Prime-programma. Vanaf het vierde kwartaal van 2016 zullen alle klanten van print24.com in staat zijn om te bestellen uit het hele scala van Topsellers met behulp van ‘EFS Express for Standard’ voor een jaarlijkse vergoeding van slechts EUR 49**.

“Met onze nieuwe Expressflat kunnen al onze klanten een korting krijgen van 25% op onze populaire best verkopende producten, zoals Flyers, Gevouwen folders, Posters, Visitekaartjes, Briefpapier, Brochures, Tijdschriften, Kalenders en nog veel meer. Tegelijkertijd profiteren ze van aanzienlijk snellere levertijden”, verklaart Ali Jason Bazooband, Managing Director voor Innovatie/Marketing van print24.com. “Met prijzen die drastisch zijn verlaagd met 25%, wordt de lage jaarlijkse vergoeding na een paar bestellingen al terugverdiend. We zijn er bijzonder trots op dat we dit enorme voordeel beschikbaar hebben gemaakt voor onze klanten. Ze krijgen hun bestellingen nu veel sneller en tegen aanzienlijk lagere prijzen!”

*Oplagen van maximaal 10.000 stuks, kunstdrukpapier, 4-kleurig CMYK.

**Netto, te vermeerderen met BTW. Jaarlijkse kosten kunnen verschillen van land tot land.

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE, een wereldwijd en op innovatie gericht e-commerce bedrijf voor print en media. Als een van Europa’s toonaangevende online printers wordt UNITEDPRINT SE op de markt vertegenwoordigd door de gerenommeerde merken print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS). Het bedrijf heeft een staf van meer dan 700 mensen op 26 locaties wereldwijd (in Duitsland, 21 andere Europese landen en in Brazilië, China, Canada en de VS). In aanvulling op de standaard printproducten voorziet het bedrijf haar klanten van hoogwaardige producten uit de sectoren voor textieldruk, fotoafdruk, drukwerk op reclameapparatuur en gastronomie. Klanten kunnen ook profiteren van de 24-uurs beschikbaarheid en het 30/60/90-betalingsmodel dat uniek is in deze sector.

Contacts

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr