Versturen

Versturen

Uw nieuws op het bureaublad van de journalist

 
U heeft nieuws te melden en heeft een persbericht geschreven. U wilt uw nieuws zo snel en efficiënt mogelijk onder de aandacht brengen van uw doelgroepen. Dat kan via NovumPR. U kunt uw persberichten versturen via de Novum Nieuwsdienst naar de landelijke media. Het bericht verschijnt dan ook op deze website.

We leven in een visuele wereld. Fotografie en video zijn krachtige middelen om uw nieuws te versterken en de aandacht voor uw nieuws te vergroten. Via NovumPR kunt u uw PR foto’s of video’s laten maken door professionals en dat beeld, eventueel samen met het persbericht, naar de media versturen via Novum Nieuws.
Er wordt op dit moment hard gewerkt aan deze website, zodat u straks zelf uw persberichten, foto’s en video kunt uploaden en het persbericht direct kan versturen naar de media. Voor nu neemt u contact op met NovumPR en wij zorgen dat uw nieuws snel en efficiënt bij de relevante media terecht komt.

Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen voor een van de bovenstaande diensten neem dan contact op met NovumPR via sales@novumnieuws.nl of via 020-3209975.


Een portret in opdracht gemaakt van een medewerker van de Rabobank.