00:16 uur 11-07-2024

NTT DATA benoemd tot leider in IDC MarketScape voor wereldwijde professionele cloudservices

NTT DATA krijgt erkenning voor de evolutie van haar professionele cloudservices de voorbije twee jaar, met uitbreidingen in de omvang van aanbiedingen, tooling en methoden.

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– NTT DATA, een internationale leider op gebied van digitale activiteiten en IT-services, maakte vandaag bekend dat het tot leider werd benoemd in de IDC MarketScape: Worldwide Cloud Professional Services 2024 Vendor Assessment report (doc. #US51406224, juni 2024)

De report beoordeelde 24 leveranciers van professionele cloudservices op belangrijke metingen van hun succes binnen twee primaire categorieën: capaciteiten en strategieën. IDC erkende NTT DATA omwille van de evolutie van haar professionele cloudservices de voorbije twee jaar, en citeerde haar geïntegreerde capaciteiten om een ruimere portfolio met IT- en connectiviteitservices, ruimere, op de sector gerichte consulting en meer globale schaal tot stand te brengen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hoofdzetel internationale marketing & communicatie

NTT DATA Group Corporation

global-marketing@kits.nttdata.co.jp

Check out our twitter: @NewsNovumpr