18:58 uur 10-07-2024

Overzicht van de 2024 1H Overseas Campus Recruitment van Midea Group: een strategische sprong vooruit in wereldwijde innovatie en lokalisatie

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Midea Group, die wereldwijd wordt erkend als toonaangevend technologie- en innovatiebedrijf, heeft met succes haar 1H 2024 Campus Recruitment Tour voltooid met het eindevenement dat op 6 juli aan de Stanford University plaatsvond. Deze aanwervingsactiviteiten vormen ook een belangrijke stap in het voortdurend nastreven van wereldwijde uitbreiding en de strategische lokalisatie van innovatie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240709592599/nl/

Midea Group's 2024 1H Overseas Campus Recruitment Tour at Stanford University (Photo: Business Wire)

Midea Group’s 2024 1H Overseas Campus Recruitment Tour at Stanford University (Photo: Business Wire)

Met een diverse portfolio die smart home-oplossingen, industriële technologie, bouwtechnologie, robotica en automatisering, en innovatieve bedrijfsactiviteiten omvat, heeft Midea Group haar aandacht voor internationale markten via dit grootschalige aanwervingsinitiatief opnieuw bevestigd. Elk jaar hebben ongeveer 15-20% van de campusrecruten van Midea Group een overzeese studieachtergrond, wat de internationale talentenpool van het bedrijf aanzienlijk verrijkt.

Hoogtepunten van de 2024 Midea Campus Recruitment:

 • Meer dan 3000 kandidaten namen aan het evenement deel
 • Meer dan 4 landen en 20 engagerende offline campusevenementen gevoerd
 • Meer dan 10 gespecialiseerde rondetafelgesprekken afgestemd op doctoraatskandidaten

Diepgaande strategische sessies:

 • Leidersinzichten: sessies over cruciale onderwerpen onder leiding van Midea’s CTO, CPO en andere executives boden visionaire perspectieven op de toekomst van technologie en Midea’s cruciale rol hierin.
 • Culturele diepe duik: met aandacht voor Midea’s filosofie waarbij mensen centraal staan, belichtten de sessies de betrokkenheid van het bedrijf ten behoeve van het welzijn, de voordelen en de persoonlijke groei van haar personeel.
 • Demonstratie van innovatie: aan de hand van Midea’s expansieve R&D-netwerk, waaronder het Central Research Institute die de drijfveer is van de globale “2+4+N” R&D-strategie, om Midea’s leiderschap in technologische innovatie te verstevigen.

Interactieve en immersieve ervaringen:

 • Q&A-sessies: transparante besprekingen over Midea’s waarden, kansen en verwachtingen.
 • Rondetafelgesprekken: diepgaande gesprekken over R&D-initiatieven, loopbaanontwikkeling en wereldwijde aanwezigheid.
 • Alumni-sharing: verhalen over persoonlijke groei van alumni boden inzichten uit eerste hand in loopbaanmogelijkheden bij Midea.

Een duidelijk traject naar aanwerving:

 • Exclusief kanaal voor overzeese studenten: overzeese studenten die afstuderen van januari 2024 tot december 2025 zijn allemaal onze doelkandidaten en mogen hun kandidatuur online indienen.
 • Procesduidelijkheid: kandidaten kregen begeleiding via een transparant proces voor de kandidatuurstelling, het sollicitatiegesprek en de jobaanbieding.
 • Diverse opportuniteiten: functies gaande van R&D, AI, IT, engineering en dergelijke meer getuigden van Midea’s belangstelling voor diverse vaardighedensets en professionele interesses.
 • Globale verwachting: met mogelijkheden in meer dan 40 steden over de hele wereld, bood Midea kandidaten een kans om in multiculturele omgevingen te werken.

Het niet-aflatende engagement van Midea

De aanwervingsronde die Midea voor de eerste jaarhelft van 2024 hield, van het Verenigd Koninkrijk tot Duitsland, Japan en de Verenigde Staten, illustreert haar standvastige inzet om een innovatief, inclusief platform met een open ingesteldheid tot stand te brengen. Het bedrijf blijft verder grootschalig in haar mensen en R&D investeren, om zo ervoor te zorgen dat het in de frontlinie van de technologische evolutie blijft.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Diwei Zhang

zhangdw26@midea.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr