12:53 uur 10-07-2024

CytoTronics doorbreekt schaalbaarheidsbarrières voor het monitoren van levende celwerking, onthult Pixel Octo voor celbiologische ontdekkingstoepassingen met een hoge doorvoercapaciteit

Nieuw systeem levert multimodale monitoring van levende cellen met hoge doorvoercapaciteit, in combinatie met laboratoriumautomatisering voor het kosteneffectief schalen van simultane uitlezingen met eencellige resolutie naar 100.000 wells.

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– CytoTronics, Inc., een pionier op het gebied van op halfgeleiders gebaseerde platforms voor ontdekkingen in de celbiologie, introduceerde zijn high-throughput Pixel ™ octo-systeem tijdens de International Society for Stem Cell Research (ISSCR 2024) in Hamburg, Duitsland.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240709866284/nl/

CytoTronics is launching its high-throughput Pixel™ Octo system (right) at the International Society for Stem Cell Research (ISSCR 2024) in Hamburg, Germany. The ISSCR conference also marks the European reveal of CytoTronics’ product portfolio, including the entry-level Pixel Primo (left), a single plate reader that brings accessibility to researchers. (Photo: Business Wire)

CytoTronics is launching its high-throughput Pixel™ Octo system (right) at the International Society for Stem Cell Research (ISSCR 2024) in Hamburg, Germany. The ISSCR conference also marks the European reveal of CytoTronics’ product portfolio, including the entry-level Pixel Primo (left), a single plate reader that brings accessibility to researchers. (Photo: Business Wire)

Deze nieuwe toevoeging aan het Pixel-assortiment integreert de halfgeleider-naar-levende-celinterface van het bedrijf in een omgevingsgeregeld benchtopsysteem om gelijktijdig levende celmetingen voor maximaal acht 96-wells pixelplaten te leveren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor vragen over de media of mogelijkheden voor partnerschappen kunt u contact opnemen met:
Alyssa Ludvino

Directeur Marketing & Communicatie

aludvino@cytotronics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr