07:38 uur 09-07-2024

Kolmar Korea werkt samen met Amazon om wereldwijde expansie van K-beauty bedrijven te ondersteunen

– Organiseert samen met ‘s werelds grootste e-commercebedrijf de “K-Beauty Seller Day” en promoot wereldwijd innovaties op het gebied van K-Beauty.

SEOUL, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– Kolmar Korea (KRX: 161890) bundelt de krachten met Amazon, ‘s werelds grootste e-commerce platform, om de succesvolle wereldwijde markttoetreding van K-beautymerken te ondersteunen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240708023393/nl/

Sang-hyun Yoon, vicepresident van de Kolmar Group, geeft welkomstwoord op de Amazon K-Beauty Conference Seller Day (Afbeelding: Kolmar Korea)

Sang-hyun Yoon, vicepresident van de Kolmar Group, geeft welkomstwoord op de Amazon K-Beauty Conference Seller Day (Afbeelding: Kolmar Korea)

Kolmar Korea heeft aangekondigd dat het samen met Amazon de ‘Amazon K-Beauty Conference Seller Day’ heeft georganiseerd op 27 juni in het InterContinental Hotel in Seoul.

Het evenement werd bijgewoond door ongeveer 1.500 personen, waaronder functionarissen van Koreaanse schoonheidsmerken en mensen uit de distributie- en productiesector, zowel online als offline. De belangrijkste aanwezigen waren Sang-hyun Yoon, vicepresident van de Kolmar Group; Hyun-gyu Choi, CEO van Kolmar Korea; Jim Yang, uitvoerend vicepresident van Amazon Global Selling Azië-Pacific (APAC); en Yuki Suita, hoofd Consumer Beauty Business bij Amazon Japan.

In zijn welkomstwoord legde Sang-hyun Yoon het doel van het evenement uit. Hij zei: “Dit evenement, georganiseerd door Kolmar en Amazon, is meer dan alleen een zakelijk partnerschap. Het doel is om de innovatie en waarde van K-beauty wereldwijd te verspreiden. We hopen dat dit evenement een hoeksteen zal zijn in het verkennen van wereldwijde kansen voor K-beauty en het delen van gedetailleerde uitvoeringsstrategieën.”

Het evenement vond plaats op een moment dat K-beauty steeds populairder wordt op Amazon. Beide bedrijven willen er actief voor zorgen dat Koreaanse schoonheidsbedrijven een steeds grotere aanwezigheid krijgen op de wereldmarkt.

K-beauty is zo populair dat de verkoop van K-beauty producten op de wereldwijde winkel van Amazon vorig jaar met meer dan 75% is gestegen. Kolmar Korea leidt deze trend door nieuwe contracten af te sluiten met 253 klanten, voornamelijk indiemerken. Dit betekent een stijging van 48,7% ten opzichte van het voorgaande jaar. De twee ondernemingen zijn van plan om toonaangevende merken te vinden die wereldwijde markttrends stimuleren met aantrekkelijke concepten en innovatieve technologieën.

Op het evenement had Kolmar Korea een grote stand met huidverzorging, make-up, zonneverzorging en cosmeticapakketten. Ze gaven ook speciaal advies voor de wereldwijde cosmetica-industrie. Sang-Keun Han, vicedirecteur van Kolmar Korea R&D Complex, hield een lezing met de titel ‘Deeply Grounded Confidence: Het concurrentievermogen van Koreaanse cosmetica.

Een vertegenwoordiger van Kolmar Korea zei: “Dit evenement is belangrijk omdat het de eerste samenwerking inluidt tussen Kolmar Korea, een wereldwijd ODM cosmeticabedrijf dat de groei van K-beauty heeft gestimuleerd, en Amazon, ‘s werelds grootste e-commercebedrijf. Kolmar en Amazon zullen streven naar gezamenlijke groei door het optimale traject te bieden om de succesvolle toetreding van onze klanten tot wereldwijde markten te ondersteunen.”

Video met hoogtepunten van het evenement: https://www.youtube.com/watch?v=sbqXL8fBgpM

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kolmar Holdings

Jang Woo Lee

jay.lee@kolmar.co.kr

Check out our twitter: @NewsNovumpr