15:30 uur 08-07-2024

Verhoog uw vaardigheden, verhoog de omzet van uw gamebedrijf: Xsolla lanceert gamegericht trainingsplatform Xsolla Academy Online

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Xsolla, een wereldwijd bedrijf voor de handel in videogames, is verheugd de lancering bekend te maken van Xsolla Academy Online (XAO). Al sinds 2005 ondersteunt Xsolla de game-industrie door ontwikkelaars en uitgevers te helpen hun videogames wereldwijd te financieren, lanceren, verkopen en te gelde te maken. We bieden onze expertise aan buiten de muren van ons bedrijf om ervoor te zorgen dat elke gameontwikkelaar in gelijke mate toegang heeft tot de kennis en ervaring die we hebben opgedaan. De lancering van de Academy onderstreept de inzet van Xsolla om innovatie, toegankelijkheid en de uitwisseling van kennis en ervaring binnen de gamegemeenschap te bevorderen en tegelijkertijd de onderlinge verbinding erbinnen en de groei ervan te bevorderen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240708135089/nl/

(Graphic: Xsolla)

(Graphic: Xsolla)

Xsolla Academy Online is een trainingsplatform voor de game-industrie dat is ontworpen om gameontwikkelaars, professionals die op zoek zijn op hun carrière een boost te geven en mensen die nieuw zijn in de branche te helpen om zelfverzekerd de zakelijke uitdagingen aan te gaan. Met XAO hebt u toegang tot door de branche ondersteunde expertise, variërend van gamefinanciering tot strategieën na de lancering, waardoor u kunt gedijen in de competitieve gamebranche.

Bij het opzetten van onze trainingsprogramma’s leggen we de nadruk op relevantie voor de sector en praktische toepassing. Hierbij bieden we deskundige begeleiding en waarborgen we de toegankelijkheid. Ons platform biedt leden een breed scala aan mogelijkheden, waaronder:

 • Aanleren van relevante vaardigheden en best practices via een van de zes gamegerichte trajecten:

  De game business, het genereren van inkomsten, marketing, distributie, investeringen en Xsolla-oplossingen voor bedrijven.
 • Kennis van de basisprincipes van de gamebranche:
  Raamwerken, effectieve werkwijzen, technieken en hulpmiddelen om uw bedrijfsstrategieën te verbeteren en de volgende bedrijfs- en loopbaanontwikkelingsfase te bepalen.
 • Aandacht voor wat belangrijk is in onze stapsgewijze trainingsaanpak:

  Beantwoording van uw belangrijkste vragen door middel van inhoud die is samengesteld in samenwerking met experts uit de sector die weten voor welke uitdagingen u staat. U selecteert gewoon een interessegebied en krijgt vervolgens verscheidenheid aan onderwerpen voorgeschoteld.
 • Vorderingen maken door gamegerichte leerervaringen:

  Leer in uw eigen tempo, waar ook ter wereld, met boeiende, interactieve inhoud, aangeboden door instructeurs die u nergens anders aantreft.
 • Toegang tot voortdurend geactualiseerde inhoud:

  Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en praktijken in de branche, allemaal eenvoudig te vinden op één platform.
 • Netwerken en uw horizon verbreden in de wereldwijde gemeenschap van XAO:

  Door middel van forums en netwerkevenementen kunt u in contact komen met collega-ontwikkelaars, experts uit de sector en potentiële investeerders, waardoor u waardevolle verbindingen maakt en groeimogelijkheden opdoet.

Maak kennis met de instructeurs, ontdek onze programma’s en sluit u aan bij onze fantastische community op: https://xsolla-academy.com/

Met Xsolla Academy Online bouwt u strategieën op met positieve effecten op de lange termijn en vindt u antwoorden op uw dagelijkse zakelijke uitdagingen. Of u nu op zoek bent naar mogelijkheden om uw carrière een boost te geven, uw eerste stappen wilt zetten in deze branche of uw gamebedrijf naar een hoger niveau wilt tillen – XAO biedt de benodigde hulpmiddelen en ondersteuning.

Meld u vandaag nog aan, gratis, en zet uw gamebedrijf op de weg naar duurzaam succes met Xsolla Academy Online.

Over Xsolla

Xsolla is een wereldwijd videogamehandelsbedrijf met een robuuste en krachtige reeks tools en services die speciaal voor de industrie zijn ontworpen. Sinds de oprichting in 2005 heeft Xsolla duizenden gameontwikkelaars en uitgevers van alle omvang geholpen hun games wereldwijd en op meerdere platforms te financieren, op de markt te brengen, te lanceren en te gelde te maken. Als innovatieve leider in gamehandel is het de missie van Xsolla om de inherente complexiteit van wereldwijde distributie, marketing en inkomstengeneratie op te lossen om onze partners te helpen meer regio’s te bereiken, meer inkomsten te genereren en relaties met gamers over de hele wereld op te bouwen. Met het hoofdkantoor en de vestiging in Los Angeles, Californië, en met kantoren in Montreal, Londen, Berlijn, Peking, Guangzhou, Seoul, Tokyo, Kuala Lumpur, Raleigh en steden over de hele wereld, biedt Xsolla ondersteuning aan grote gametitels zoals Valve, Take-Two, KRAFTON, Nexters, NetEase, Playstudios, Playrix, miHoYo en meer.

Voor meer informatie en aanvullende details gaat u naar: xsolla.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Derrick Stembridge

Global Director van Public Relations, Xsolla

d.stembridge@xsolla.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr