09:11 uur 05-07-2024

Voetballer Mohammed Kudus tekent bij Skechers

Vleugelaanvaller van West Ham United en het nationale voetbalelftal van Ghana speelt op Skechers-voetbalschoenen met het nieuwe Evolution Pack waarmee het merk nu wereldwijd de vleugels uitslaat

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Skechers brengt meer kracht op het veld door toevoeging van Mohammed Kudus, vleugelaanvaller van West Ham United en het nationale voetbalelftal van Ghana, aan de selectie van topspelers die spelen op Skechers-voetbalschoenen. Kudus, onder fans bekend onder zijn bijnaam Star Boy, was al te zien op de Skechers Razor – de innovatieve snelle voetbalschoen die behendigheid, comfort en balgevoel biedt – en heeft nu een overeenkomst getekend als Skechers-sportman die te zien zal zijn in multiplatform marketingcampagnes ter promotie van Skechers Football.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240704818498/nl/

Mohammed Kudus ready to hit the pitch in his Skechers Razor football boots from the new Evolution Pack. (Photo: Business Wire)

Mohammed Kudus ready to hit the pitch in his Skechers Razor football boots from the new Evolution Pack. (Photo: Business Wire)

De komst van Kudus bij Team Skechers valt samen met het moment waarop het bedrijf het Evolution Pack uitbrengt. Het opvallende nieuwe kleurenassortiment arriveert precies op tijd om te vieren dat het exact een jaar geleden is dat Skechers Football zijn intrede deed op de voetbalvelden en markeert tegelijkertijd het moment waarop het bedrijf zijn vleugels wereldwijd uitslaat, zodat spelers over de hele wereld voor het eerst kunnen kennismaken van de karakteristieke combinatie van comfort en prestaties van het bedrijf. De snelle evolutie van het merk op sportgebied is mede te danken aan de topspelers die ervoor hebben gekozen voortaan op Skechers te spelen. Een van hen is Harry Kane, die momenteel op Skechers-voetbalschoenen meedoet aan het EK Voetbal 2024.

“Ik heb de Skechers Razor al een tijdje getest en ik heb erop gespeeld, en het is voor mij duidelijk dat dit de beste en meest comfortabele voetbalschoenen zijn die ik ooit heb gedragen,” aldus Mohammed Kudus. “Dit is hét moment om het officieel met Skechers in zee te gaan. Ik kijk ernaar uit om samen met hun team eraan te werken om meer spelers te laten kennismaken met dit geweldige, nu Skechers Football wereldwijd wordt uitgebracht.”

Nadat hij zijn talent had ontwikkeld op een academie in Ghana, maakte Kudus zijn profdebuut op 18-jarige leeftijd bij de Deense club Nordsjælland. Later bereikte hij het mondiale podium door een contract te tekenen bij eredivisieclub Ajax, waar hij 17 doelpunten scoorde voordat hij in 2023 de overstap maakte naar Premier League-club West Ham United. Op het internationale podium heeft Kudus sinds 2019 elf doelpunten gescoord in 32 wedstrijden voor Ghana. Hij werd viermaal geselecteerd voor het Eredivisie Elftal van de Maand, geselecteerd voor het Elftal van het Jaar van de CAF (Confédération Africaine de Football) en uitgeroepen tot Ghanese Voetballer van het Jaar in 2023.

“Mohammed Kudus is een sensationele speler, geliefd bij fans over de hele wereld, en staat op 23-jarige leeftijd al bekend om zijn talent op het veld. Daarom is hij de ideale sportman voor Skechers,” aldus Greg Smith, VP Product Development & Merchandising voor Skechers Performance. . “Het is duidelijk dat veel van de beste en populairste spelers ter wereld net als Harry Kane en ons hele team van topsporters willen kiezen voor onze combinatie van comfort en prestaties. Skechers Football-voetbalschoenen bieden innovatie, prestaties en comfort die ongeëvenaard zijn op het voetbalveld. Gelijktijdig met de uitbreiding van onze selectie topsporters, introduceren we deze zomer een uitgebreid assortiment voetbalschoenen met Academy- en Youth-modellen – een ware evolutie waarmee Skechers Football haar tweede seizoen op het voetbalveld ingaat.

Het voetbalassortiment Skechers omvat drie Elite-stijlen, verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen voor mannen en vrouwen, inclusief het nieuwe Evolution Pack. De Skechers Razor is een lichtgewicht snelle voetbalschoen met een explosief, op de atletiekbaan geïnspireerd ontwerp om de acceleratie en het energierendement te maximaliseren. De schoen is voorzien van een met koolstof geïmpregneerde zoolplaat voor veerkracht en behendigheid tijdens de wedstrijd. De SKX_01 is ideaal voor het trappen tegen en is zorgvuldig gevormd om het comfort te optimaliseren en een perfecte pasvorm te bieden voor een beter balgevoel op het veld. Beide modellen zijn standaard verkrijgbaar in een laag profiel, terwijl de SKX_01 ook verkrijgbaar is in een hoge versie.

Naast de Elite-modellen introduceert Skechers binnenkort een nieuwe lijn instapmodellen, perfect voor spelers van alle niveaus met een optimaal prestatie- en comfortniveau, alsmede voetbalschoenen voor jongeren en kinderen voor de volgende generatie spelers die het voorbeeld van hun favoriete sterren willen volgen, met een aanpasbare pasvorm en verbeterd comfort in elke schoen. Beide series komen beschikbaar in uitvoeringen voor het spelen op een harde ondergrond of op het veld.

Skechers Football werd gelanceerd aan het begin van het seizoen 2023/24, toen het merk Bayern München-aanvaller Harry Kane contracteerde als de eerste prof die die op de voetbalschoen ging spelen. Skechers heeft sindsdien zijn selectie uitgebreid met diverse spelers uit de Premier League, waaronder Oleksandr Zinchenko, verdediger van Arsenal en het Oekraïense nationale elftal, Anthony Elanga, aanvaller van Nottingham Forest en het Zweedse nationale elftal, en andere professionele sporters van over de hele wereld, zowel mannen als vrouwen.

Naast voetballers omvat het Skechers-team van topsporters die hun wedstrijden afwerken in de professionele sportschoenen van het merk de NBA-sterren Joel Embiid, Julius Randle en Terance Mann, golfers Matt Fitzpatrick en Brooke Henderson, Major League Baseball-spelers Clayton Kershaw, Chris Taylor, Brendan Donovan, Aaron Nola en Wade Miley, en pickleball-professionals Tyson McGuffin en Catherine Parenteau.

De Skechers Football-collectie is verkrijgbaar op Skechers-websites, diverse Skechers-winkels en voetbalspeciaalzaken over de hele wereld. Voetbalfans kunnen een kijkje achter de schermen krijgen bij productlanceringen van Skechers Football en meer door @skechersfootball te volgen op Instagram en TikTok.

Over SKECHERS U.S.A., Inc.

Skechers (NYSE:SKX), The Comfort Technology Company®, gevestigd in Zuid-Californië, ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt een breed scala aan lifestyle- en prestatieschoenen, kleding en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. De collecties van het bedrijf zijn verkrijgbaar in 180 landen en gebieden in warenhuizen en speciaalzaken, en via skechers.com en in circa 5200 Skechers-winkels. Skechers, een Fortune 500®-bedrijf, beheert zijn internationale activiteiten door middel van een netwerk van volle dochterondernemingen, joint venture-partners en distributeurs. Ga voor meer informatie naar about.skechers.com en volg ons op Facebook, Instagram en TikTok.

Deze bekendmaking bevat uitspraken met betrekking tot de toekomst (‘forward-looking statements’) in de zin van ‘safe harbor’ bepalingen van de Private Securities Litigation Reform Act uit 1995, Section 27A van de Securities Act uit 1933, inclusief amendementen, en Section 21E van de Securities Exchange Act uit 1934, inclusief amendementen. Deze uitspraken met betrekking tot de toekomst kunnen onder andere betrekking hebben op de toekomstige binnenlandse en internationale groei van Skechers, financiële resultaten en operationele activiteiten, met inbegrip van de verwachte netto-omzet en winst, de ontwikkeling van nieuwe producten, de toekomstige vraag naar producten, de geplande binnenlandse en internationale expansie, de opening van nieuwe winkels en extra uitgaven, en reclame- en marketinginitiatieven. Uitspraken met betrekking tot de toekomst kunnen worden herkend aan het gebruik van uitdrukkingen die verwijzen naar de toekomst, zoals “geloven”, “anticiperen”, “verwachten”, “schatten”, “intentie hebben”, “plannen”, “projecteren”, “zullen”, “zouden”, “kunnen”, “mogelijk”, of varianten van dergelijke woorden met vergelijkbare betekenissen. Aan dergelijke verklaringen zijn risico’s en onzekerheden verbonden die ertoe kunnen leiden dat de daadwerkelijke resultaten wezenlijk afwijken van de resultaten die in de uitspraken met betrekking tot de toekomst worden voorgespiegeld. Factoren die dergelijke afwijkingen kunnen veroorzaken of daartoe kunnen bijdragen, zijn onder andere de verstoring van de bedrijfsactiviteiten als gevolg van de COVID-19-pandemie; vertragingen of verstoringen in onze toeleveringsketen; internationale economische, politieke en marktomstandigheden, waaronder de gevolgen van inflatie en wereldwijde schommelingen van de koersen van buitenlandse valuta, uitdagingen op de consumentenmarkt in de Verenigde Staten, en de gevolgen van oorlogen, oorlogshandelingen en andere conflicten over de hele wereld; het in de hand houden, beheren en voorspellen van kosten en benodigde voorraadniveaus; het verliezen van belangrijke klanten; verminderde vraag van winkeliers in de sector en annulering van toegezegde bestellingen vanwege het gebrek aan vraag naar bepaalde ontwerpen en/of productcategorieën; het in stand houden van het merkimago en de hevige concurrentie tussen verkopers van schoenen voor consumenten, vooral op de zeer competitieve markt voor sportschoenen; het anticiperen, identificeren, interpreteren of voorspellen van veranderingen in modetrends, de consumentenvraag naar de producten en de verschillende hierboven beschreven marktfactoren; verkoopniveaus tijdens de verkoopseizoenen in het voorjaar, tijdens schoolvakanties en tijdens de feestdagen; en andere factoren waarnaar wordt verwezen of die door middel van verwijzing zijn opgenomen in het jaarverslag van Skechers op Formulier 10-K voor het jaar eindigend op 31 december 2023 en de kwartaalrapporten op Formulier 10-Q in 2024. De dynamische aard van deze omstandigheden als gevolg van deze en andere risicofactoren verbonden aan de COVID-19-pandemie, betekent dat de situatie waarop dit persbericht is gebaseerd op elk moment kan veranderen. Als gevolg daarvan kunnen de daadwerkelijke resultaten wezenlijk afwijken van de resultaten die in de uitspraken met betrekking tot de toekomst worden voorgespiegeld. De hier genoemde lijst van risico’s is niet uitputtend. Skechers beweegt zich in een zeer competitieve en snel veranderende omgeving. Zo nu en dan ontstaan er nieuwe risico’s en we kunnen niet al deze risicofactoren voorspellen, noch kunnen we de impact van al deze risicofactoren op ons bedrijf beoordelen, of de mate waarin een factor, of combinatie van factoren, ertoe kan leiden dat de daadwerkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de resultaten die in uitspraken met betrekking tot de toekomst worden voorgespiegeld. Gezien deze risico’s en onzekerheden mag u niet overmatig vertrouwen op uitspraken met betrekking tot de toekomst als voorspelling van de daadwerkelijke resultaten. Bovendien moeten gerapporteerde resultaten niet worden beschouwd als een indicatie voor toekomstige prestaties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jennifer Clay

SKECHERS U.S.A., Inc.

jennc@skechers.com

Petra Kereem

Skechers USA Ltd.

Petra.kereem@skechers.com
+44 (0) 1707 655 955

Check out our twitter: @NewsNovumpr