00:44 uur 27-06-2024

NTT DATA en Zebra Technologies stimuleren wereldwijde private 5G-adoptie met Device as a Service-samenwerking

Partnerschap maakt de weg vrij voor klanten zoals Hyster-Yale Group voor het proberen van nieuwe gebruikssituaties en het voordeel van een breder 5G-ecosysteem

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– NTT DATA, een wereldwijde leider in IT-infrastructuur en -diensten, kondigde vandaag een strategisch partnerschap aan met Zebra Technologies, een leider in digitale oplossingen. Het doel is het 5G-apparaatecosysteem versneld te innoveren als basis voor wijdverspreide adoptie in verschillende industrieën.

Onder deze meerjarige overeenkomst zullen NTT DATA en Zebra Technologies samen innoveren om de adoptie van 5G-apparaten te stimuleren, wat essentieel is voor de private adoptie van 5G. Beide bedrijven zullen met elkaar intelligente asset-tracking mogelijk maken voor realtime monitoring en assetbeheer in industriële en zakelijke toepassingen. Dit zorgt voor verbeterde zichtbaarheid, efficiëntie en beveiligingsmogelijkheden die cruciaal zijn voor het beheer van de Industry 4.0 toeleveringsketen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Lori Bosio, externe communicatie, NTT DATA

Lori.bosio@global.ntt

Wireside communicatie voor NTT DATA

NTT@wireside.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr