07:39 uur 25-06-2024

DNP bereikt meer dan 85% herpulpbaarheid voor mono-materiaalplaat met hoge barrière

– Behaalt zowel hernieuwbare recycling als hoge barrière-eigenschappen –

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Dai Nippon Printing Co., Ltd. (DNP, TOKYO:7912) heeft met succes de materialen en verwerkingsmethoden bijgewerkt die worden gebruikt in eigen mono-materiaalplaat voor verpakkingsproducten om meer dan 85% waterafstotendheid te behalen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240620723741/nl/

Image of updated packaging employing paper mono-material sheet (Photo: Business Wire)

Image of updated packaging employing paper mono-material sheet (Photo: Business Wire)

In 2022 ontwikkelden we een milieuvriendelijke verpakkingsplaat met hoge barrière-eigenschappen die de overdracht van zuurstof en waterdamp tegenhoudt voor de verpakking van voedsel, cosmetica en medische producten. Tegelijkertijd werd door het gebruik van mono-materiaalplaat de recyclebaarheid verbeterd.

Ontwikkeling

De laatste jaren is de recyclebaarheid van papieren verpakkingen een indicator van milieuvriendelijkheid. Met dat doel zijn er in Europa en de Verenigde Staten inspanningen geleverd om het recyclingeffect van papier als hernieuwbare grondstof te verbeteren door de herpulpbaarheid te verhogen tot meer dan 80%.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact
DNP

Yusuke Kitagawa

+81-3-6735-0101

kitagawa-y3@mail.dnp.co.jp

Check out our twitter: @NewsNovumpr