17:55 uur 24-06-2024

Grid Dynamics brengt een GenAI -toolkit uit om de productiviteit van ontwikkelaars te verbeteren

Belangrijkste punten:

  • Grid Dynamics brengt een verzameling tools uit voor end-to-end automatisering van verschillende veelvoorkomende softwareontwikkelingsscenario’s.
  • Deze krachtige, speciaal gebouwde tools stellen Grid Dynamics en zijn klanten in staat om de modernisering van oudere projecten, de ontwikkeling van nieuwe applicaties en de productiviteit van locatiebetrouwbaarheidsingenieurs aanzienlijk te versnellen.
  • De nieuwe tools bieden een niveau van geavanceerde automatisering dat onbereikbaar is met veelgebruikte GenAI-coderingscopiloten.

SAN RAMON, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Grid Dynamics Holdings, Inc. (NASDAQ: GDYN) (Grid Dynamics), een toonaangevende leverancier van diensten op het gebied van technologieadvies, platform- en productengineering, AI en geavanceerde analyse, onthult zijn AI for Developer Productivity Toolkit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Cary Savas

+1 (650) 523 5000

csavas@griddynamics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr