00:42 uur 21-06-2024

Mis geen enkele beat met Lenovo Tab Plus, een droomtablet met acht luidsprekers voor muziekliefhebbers

Een entertainment tablet van 11.5 inches met acht JBL®-luidsprekers pompt een diepe bas en kristalheldere hoge tonen, voor een ongehoorde luisterervaring

MORRISVILLE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Vandaag stelde Lenovo™ de Lenovo Tab Plus voor, een entertainment tablet die instaat voor een voortreffelijke geluidservaring met acht JBL luidsprekers met Hi-Fi matrix-structuur, op punt gesteld aan de hand van Dolby Atmos®. Deze 11.5 inch tablet, ontworpen voor muziekliefhebbers, vult het geluid van topkwaliteit aan met een 2K display voor levendige visuals en een regelbare steun, die zorgt voor optimaal genieten vanuit elke hoek.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240620839763/nl/

Lenovo Tab Plus (Photo: Business Wire)

Lenovo Tab Plus (Photo: Business Wire)

“Tablets zijn geëvolueerd om in te spelen op de behoeften van mensen die omschakelen van hun werk naar studie en ontspanning, om een evenwichtige combinatie van mobiliteit en prestaties te bieden,” zegt Tony Chen, vicevoorzitter Tablets, Intelligent Devices Group, Lenovo.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pedro Chen, pchen25@lenovo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr