22:39 uur 18-06-2024

Armis stelt Main Line Health in staat de patiëntveiligheid te verbeteren en de operationele veerkracht te vergroten

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Armis, het bedrijf voor asset intelligence cyberbeveiliging, deelt vandaag mee dat Main Line Health het Armis Centrix™-platform gebruikt voor volledige zichtbaarheid en controle over alle verbonden bedrijfsmiddelen binnen het ziekenhuissysteem. Hiermee bevordert het operationele innovatie om de veiligheid van patiënten te verbeteren.

Met meerdere ziekenhuizen en faciliteiten heeft Main Line Health een enorm netwerk van IT, IoT en IoMT assets. Dankzij Armis Centrix™ bracht het ziekenhuissysteem al snel het dubbele aantal apparaten in kaart dan eerder geschat – inclusief biomedische apparaten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontacten:
Rebecca Cradick

Senior Director, Global Communications

Armis

pr@armis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr