20:37 uur 18-06-2024

Armis benoemd tot lijst van Best Workplaces 2024 van Inc.

Erkenning door werknemers eert werkgevers die de norm stellen voor uitmuntendheid in bedrijfscultuur

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Armis, het bedrijf voor cybersecurity op het gebied van asset intelligence, heeft vandaag aangekondigd dat het is benoemd tot de jaarlijkse Best Workplaces-lijst van Inc., die voorkeurswerkgevers eert.

“Armis wordt geleid door onze kernwaarden, waarvan er één is om altijd organisatiebreed samen te werken en samen dingen te verwezenlijken als One Armis,” aldus Yael Koch Warschawski, Chief Human Resources Officer van Armis. “Dit leidende principe, naast andere programma’s, beleidslijnen en waarden, heeft het bedrijf in staat gesteld om onze cultuur te behouden terwijl we in de loop der jaren snel zijn gegroeid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rebecca Cradick

Senior Director, Global Communications

Armis

pr@armis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr