17:54 uur 14-06-2024

Argonne en een Marokkaanse universiteit ondertekenen een akkoord om technologie voor groene energie en computing te bevorderen

LEMONT, Ill.–(BUSINESS WIRE)– De Amerikaanse DoE (U.S. Department of Energy) Argonne National Laboratory en de UM6P (University Mohammed VI Polytechnic) hebben een memorandum of understanding (MOU) ondetekend om samen te werken in belangrijke domeinen van wederzijds belang met betrekking tot technologie voor groene energie en de nexus van water en energie. Tijdens een ceremonie op de campus van UM6P in Benguerir werd de MOU door Paul Kearns, directeur van Argonne Laboratory, en Hicham El Habti, voorzitter van de UM6P, ondertekend.

“We kijken verlangend uit naar de ontdekkingen en innovaties die uit ons voortgezet partnerschap zullen voortspruiten,” zegt Kearns. ​“Door samen te werken, zullen we voor de toekomst van ons beider landen de wetenschappelijke grenzen openstellen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Christopher J. Kramer

Hoofd mediarelaties

Argonne National Laboratory

Kantoor: 630.252.5580

E-mail:  media@anl.gov

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr