14:04 uur 13-06-2024

80% van de organisaties is het ermee eens dat ontoereikende of verouderde technologie innovatie tegenhoudt

Nieuw NTT DATA-rapport benadrukt het belang van robuust beheer van infrastructuurlevenscycli om de bedrijfscontinuïteit te verbeteren en operationele risico’s te verminderen, en 94% van de leidinggevenden in de C-suite gelooft dat verouderde infrastructuur een grote impact heeft op de bedrijfsflexibiliteit

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– NTT DATA, een toonaangevend wereldwijd bedrijf op het gebied van IT-infrastructuur en -diensten, is tot de conclusie gekomen dat 80% van de organisaties het erover eens is dat onvoldoende of verouderde technologie de vooruitgang van de organisatie en de innovatie-inspanningen in de weg staat. 94% van de C-suite executives is zelfs van mening dat verouderde infrastructuur de flexibiliteit van hun bedrijf ernstig belemmert.

Deze bevindingen komen uit het eerste Lifecycle Management Report van NTT DATA.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hotwire Global

ntt@hotwireglobal.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr