20:22 uur 12-06-2024

Verimatrix benoemd tot technologieleider in SPARK Matrix: In-App bescherming Q1 2024 rapport

Verimatrix Extended Threat Defense (XTD) krijgt een van de hoogste waarderingen voor de sector

AIX-EN-PROVENCE, Frankijk & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Verimatrix, (Euronext Paris: VMX, FR0010291245), de leider in het aandrijven van de moderne verbonden wereld met mensgerichte beveiliging, heeft vandaag aangekondigd dat het opnieuw is uitgeroepen tot technologieleider door Quadrant Knowledge Solutions in zijn SPARK Matrix: In-App Protection, Q1 2024 rapport.

Het meest recente SPARK Matrix-rapport geeft een concurrentieanalyse en ranglijsten binnen de sector voor in-app bescherming, samen met een analyse van de wereldwijde marktdynamiek, het verkoperslandschap en de concurrentiepositie. Verimatrix werd eerder ook al uitgeroepen tot technologieleider door Quadrant Knowledge Solutions in het 2023 SPARK Matrix for In-App Protection-rapport. De aankondiging van vandaag is de tweede erkenning van het bedrijf voor zijn bekroonde Verimatrix XTD-oplossing voor de beveiliging van mobiele apps en de unieke mogelijkheden voor het beschermen, opsporen en reageren op bedreigingen die het bedrijf levert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggerscontact voor Verimatrix:
Jean-François Labadie, Chief Financial Officer

finance@verimatrix.com

SEITOSEI.ACTIFIN

Mathilde Guillemot-Costes

mathilde.guillemot@seitosei-actifin.com

Michael Scholze

Michael.scholze@seitosei-actifin.com

Mediacontacten voor Verimatrix:
VS

Matthew Zintel, Zintel Public Relations

matthew.zintel@zintelpr.com

Mediacontact voor Quadrant Knowledge Solutions:
Ajinkya Ingle

ajinkya@quadrant-solutions.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr