08:30 uur 11-06-2024

Recent onderzoek toont aan dat digitale ID’s nog niet klaar zijn om fysieke documenten te vervangen

RESTON, Va.–(BUSINESS WIRE)– Nu er steeds meer innovatieve digitale verificatiemethoden verschijnen, laait het debat over de betrouwbaarheid en effectiviteit ervan op. Een recent onderzoek “The New Imperative: Digital IDs” in opdracht van Regula laat toch het blijvende belang van fysieke identiteitsdocumenten zien. Ondanks de digitale vooruitgang is een hoog percentage van organisaties wereldwijd nog steeds afhankelijk van fysieke documenten voor verificatie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240610920608/nl/

According to Regula's study, digital IDs will not replace physical documents in the near future. The majority of companies globally rely on automation and biometrics for remote identity verification. (Graphic: Business Wire)

According to Regula’s study, digital IDs will not replace physical documents in the near future. The majority of companies globally rely on automation and biometrics for remote identity verification. (Graphic: Business Wire)

Huidige stand van zaken. Bedrijven gebruiken verschillende methoden voor identiteitsverificatie, zoals blijkt uit een onderzoek van Forrester Consulting in opdracht van Regula. 46% van de respondenten verifieert documenten handmatig. Dit gebeurt zelfs in externe scenario’s met video-interviews of wanneer paspoortscans worden ingediend.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kristina – ks@regulaforensics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr