19:08 uur 11-06-2024

Evertas benoemt Nick Selby tot Head of European Underwriting

MIAMI–(BUSINESS WIRE)– Evertas, ’s werelds eerste crypto insurance-bedrijf, heeft Nick Selby benoemd tot nieuwe Head of European Underwriting.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240611912877/nl/

Nick Selby, Executive Vice President and Head of European Underwriting at Evertas (Photo: Business Wire)

Nick Selby, Executive Vice President and Head of European Underwriting at Evertas (Photo: Business Wire)

Selby, een bewezen professional op gebied van informatie- en fysieke beveiliging, staat garant voor twee decennia expertise in beveiliging van informatie uit de publieke en de privésector, fysieke beveiliging en afhandeling van complexe incidenten, evenals zeven jaar ervaring aan het hoofd van teams die voor miljarden dollars aan crypto-activa moesten beveiligen. Zijn vorige functies waren onder andere VP van de Software Assurance Practice bij Trail of Bits, Chief Security Officer bij Paxos Trust Company, en Director of Cyber Intelligence & Investigations bij het NYPD Intelligence Bureau.

“Nick is een uiterst waardevolle aanwinst voor ons Europese team,” zegt J. Gdanski, CEO en medeoprichter van Evertas.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Leona Laurie

leona.laurie@evertas.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr