18:00 uur 11-06-2024

Boomi kondigt nieuwe AI-agenten aan die beschikbaar zijn op het Boomi Enterprise Platform, die ongeëvenaarde snelheid voor innovatie mogelijk maken

CONSHOHOCKEN, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Boomi™, de leider op het gebied van intelligente integratie en automatisering, heeft vandaag aangekondigd dat de zes inaugurele Boomi AI-agenten die onlangs werden onthuld op het Boomi World-evenement van het bedrijf, beschikbaar zullen zijn op het Boomi Enterprise Platform als onderdeel van bestaande klantlicenties, waardoor klanten volledig gebruik kunnen maken van AI-aangedreven mogelijkheden voor ongeëvenaarde innovatie. Deze agenten omvatten:

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240611538224/nl/

Boomi Announces New AI Agents Available on the Boomi Enterprise Platform, Enabling Unmatched Speed for Innovation (Graphic: Business Wire)

Boomi Announces New AI Agents Available on the Boomi Enterprise Platform, Enabling Unmatched Speed for Innovation (Graphic: Business Wire)

  • Boomi Answers: bespaar tijd die u besteedt aan het zoeken door discussies en artikelen van de gebruikersgemeenschap. Stel eenvoudig vragen over Boomi en ontvang het meest nuttige antwoord van meer dan 240.000 gemeenschapsgebruikers.
  • Boomi DataDetective: blijf op de hoogte van gegevensprivacy, bescherm gevoelige informatie met AI-aangedreven gegevensclassificatie en houd bij waar gegevens naartoe worden verplaatst.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Kristen Walker

Global Corporate Communications

kristenwalker@boomi.com
+1-415-613-8320

Check out our twitter: @NewsNovumpr