17:46 uur 06-06-2024

REPLY: Reply is uitgeroepen tot Visionary in de 2024 Gartner® Magic Quadrant™ for Warehouse Management Systems report

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply, een internationale systeemintegrator en consultingbedrijf, maakt bekend dat het voor het vijfde jaar op rij is uitgeroepen tot Visionary in de ‘2024 Gartner Magic Quadrant for Warehouse Management Systems’ report. We wijzen deze verwezenlijking toe aan onze inzet om toekomstgerichte WMS-oplossingen te leveren die inspelen op de evoluerende behoeften van de markt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240606942781/nl/

Reply, a global systems integrator and consulting firm, announces its recognition for the fifth consecutive year as a Visionary in the 2024 Gartner Magic Quadrant for Warehouse Management Systems report. (Photo: Reply)

Reply, a global systems integrator and consulting firm, announces its recognition for the fifth consecutive year as a Visionary in the 2024 Gartner Magic Quadrant for Warehouse Management Systems report. (Photo: Reply)

Met de LEA Reply™ biedt Reply een modulair en uitbreidbaar digitaal platform voor de toeleveringsketen, 100% op de cloud uitgewerkt en gebaseerd op microservices. Deze aanpak zorgt voor ongeëvenaarde samenstelbaarheid en aanpasbaarheid, om klanten te ondersteunen met op maat uitgewerkte en schaalbare oplossingen die voldoen aan hun specifieke bedrijfsvereisten en de toon zetten voor snelle digitale transformatie binnen hun organisaties. LEA Reply™ WMS is ontworpen om magazijnactiviteiten te optimaliseren, efficiëntie te bevorderen en de processen van de toeleveringsketen te stroomlijnen. Als onderdeel van de continue evolutie van het LEA-platform, werd onlangs een digitale assistent gebaseerd op generatieve AI geïntegreerd, die LEApedia werd gedoopt. Deze oplossing is ontworpen om zoekopdrachten en commando’s in natuurlijke taal te interpreteren en erop te antwoorden. LEApedia bevordert de bruikbaarheid van WMS door de analyse van grote datasets te vergemakkelijken, zodat magazijnwerknemers snel patronen en inzichten kunnen vinden die voordien onbereikbaar waren, met dezelfde eenvoud en snelheid.

“We zijn opgetogen dat we tot Visionary zijn uitgeroepen in de Gartner WMS Magic Quadrant 2024. Volgens ons is deze erkenning een getuigenis van onze toewijding om innovatieve Warehouse Management-oplossingen met een grote impact te leveren. We zijn trots te mogen stellen dat onze pioniersaanpak, die een van de eerste, door microservices aangestuurde platformen van de sector voorstelt, aan klanten van LEA Reply™ een belangrijk concurrentieel voordeel verschaft,” aldus Enrico Nebuloni, Executive Partner van Reply.

Door klanten oplossingen aan te reiken die voor succes zorgen in een voortdurend veranderend landschap, blijft Reply haar reputatie als betrouwbare partner versterken in de wereld van technologie voor de toeleveringsketen.

Gartner, Magic Quadrant for Warehouse Management Systems, Dwight Klappich, Simon Tunstall, Rishabh Narang, Federica Stufano 2 mei 2024

Gartner beveelt geen van de leveranciers, producten of diensten aan die in haar onderzoekspublicaties worden behandeld, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste ratings of andere aanduidingen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de adviezen van Gartners onderzoeksorganisatie en mogen niet worden beschouwd als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek af, met inbegrip van alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven, defineert en ontwikkelt Reply businessmodellen verbeterd door de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. Reply verstrekt consulting, systeemintegratie en digitale services aan organisaties actief in telecommunicatie en media, de industrie en de dienstensector, het bankwezen en verzekeringen, en de openbare sectoren. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Irene Caia

i.caia@reply.com
Tel. +39 02 535761

Check out our twitter: @NewsNovumpr