05:00 uur 05-06-2024

DEWA leidt in de VAE op het gebied van duurzaamheidspercepties en groei van merkwaarde

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Brand Finance, het toonaangevende internationale merkwaarderingsadviesbureau, heeft onthuld dat Dubai Electricity & Water Authority (DEWA) wordt erkend als de organisatie met de sterkste toewijding aan ecologische duurzaamheid van alle merken in de VAE. Het rapport van Brand Finance geeft ook aan dat DEWA in de nutssector het meest waardevolle nutsmerk in de VAE is, en het op één na grootste in de regio, met een stijging van 3% in merkwaarde tot USD 1,1 miljard. Het rapport benadrukte DEWA’s uitzonderlijke toewijding aan milieu-, sociale en bestuursprincipes (ESG), waarmee het zijn positie als leidende entiteit in de VAE voor ecologische duurzaamheidspercepties veiligstelde.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240604455839/nl/

DEWA leads in the UAE in sustainability perceptions and brand value growth (Photo: AETOSWire)

DEWA leads in the UAE in sustainability perceptions and brand value growth (Photo: AETOSWire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Shaikha Almheiri
Dubai Electricity & Water Authority

00971552288228

shaikha.almheiri@dewa.gov.ae

Check out our twitter: @NewsNovumpr