22:21 uur 03-06-2024

PUMA onthult wereldwijd partnerschap met HYROX

HERZOGENAURACH, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Het internationale sportbedrijf PUMA kondigt een wereldwijd partnerschap aan met HYROX, de wereldserie fitness racing. Via dit partnerschap wordt PUMA de officiële outfit- en schoeiselpartner voor alle HYROX-races van 2024 tot 2027.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240603919437/nl/

Global sports company PUMA has announced a worldwide partnership with HYROX, the world series of fitness racing. Global sports company PUMA has announced a worldwide partnership with HYROX, the world series of fitness racing. (Photo: Business Wire)

Global sports company PUMA has announced a worldwide partnership with HYROX, the world series of fitness racing. Global sports company PUMA has announced a worldwide partnership with HYROX, the world series of fitness racing. (Photo: Business Wire)

PUMA was een lokale partner van HYROX sinds de allereerste race, die in 2018 in Hamburg werd gehouden, met 600 deelnemers. PUMA’s nieuwe wereldwijde partnerschap is een getuigenis van het algehele succes van HYROX, dat meer dan 175.000 deelnemers in meer dan 65 races zag wedijveren tijdens het seizoen 2023/24.

Via het wereldwijde partnerschap zal PUMA een volledige reeks HYROX-outfits ontwikkelen, aan de hand van haar innovatieve Cloudspun-technologie dat dryCELL vochtafvoerende eigenschappen heeft.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact PUMA: Stefan.Popovic@puma.com

mediacontact HYROX: Emily@fittestpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr