19:56 uur 30-05-2024

Tulip Innovation lanceert nieuw patentlicentieverleningsprogramma gebaseerd op lithium-ionbatterijtechnologieën van LG Energy Solution en Panasonic Energy

Batterijfabrikanten hebben voortaan een efficiënte en flexibele manier om toegang te hebben tot rechten onder ruime patentportfolio’s van meer dan 5.000 patenten die betrekking hebben op kritieke IP van two sectorpioniers.

BUDAPEST, Hongarije–(BUSINESS WIRE)– Tulip Innovation Kft. kondigde vandaag de lancering aan van een nieuw licentieverleningsprogramma dat patenten samenvoegt met betrekking tot lithium-ionbatterijtechnologie van LG Energy Solution, Ltd. (LG Energy Solution) en Panasonic Energy Co., Ltd. (Panasonic Energy). Het nieuwe licentieverleningsprogramma van Tulip is gebaseerd op een gecombineerde portfolio van meer dan 5.000 patenten van LG Energy Solution en Panasonic Energy uit meer dan 1.500 patentgroepen, en is beschikbaar voor alle batterijfabrikanten van over de hele wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

tulip@berlinrosen.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr