17:00 uur 30-05-2024

Mastercard opent European Cyber Resilience Center in België

De hub is baanbrekend in Europa en zal bijdragen aan het verder beveiligen van het handels- en betalingsecosysteem in de regio

WATERLOO, België–(BUSINESS WIRE)– Mastercard heeft vandaag de opening aangekondigd van zijn European Cyber Resilience Centre (ECRC) in zijn Europese hoofdkwartier, waarmee het de toewijding van het bedrijf aan het bestrijden van cyberdreigingen en het vergroten van de veerkracht in de regio opnieuw bevestigt. Het nieuwe ultramoderne centrum zal de verdediging tegen cyberdreigingen aanscherpen, de responstijden versnellen en dienen als een knooppunt voor thought leadership op het gebied van cyberbeveiliging, waardoor de samenwerking tussen de publieke en private sector wordt bevorderd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240530259209/nl/

Mastercard European Cyber Resilience Centre Opening in Waterloo, Belgium. (From left to right) Michael Miebach, Chief Executive Officer, Mastercard, Mathieu Michel, Belgian State Secretary for Digitalisation, Mark Barnett, President, Mastercard Europe, Catherine De Bolle, Executive Director, Europol. Photo by: Nicolas Peeters. (Photo: Business Wire)

Mastercard European Cyber Resilience Centre Opening in Waterloo, Belgium. (From left to right) Michael Miebach, Chief Executive Officer, Mastercard, Mathieu Michel, Belgian State Secretary for Digitalisation, Mark Barnett, President, Mastercard Europe, Catherine De Bolle, Executive Director, Europol. Photo by: Nicolas Peeters. (Photo: Business Wire)

Met voortdurende digitalisering en ongekende connectiviteitsniveaus vormt cybercriminaliteit een gedeelde uitdaging voor alle organisaties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

James Issokson, james.issokson@mastercard.com, 914-648-9971

Seth Eisen, seth.eisen@mastercard.com, 914-249-3153

Check out our twitter: @NewsNovumpr