19:54 uur 30-05-2024

Energy Vault en Skidmore, Owings & Merrill (SOM) kondigen exclusief wereldwijd partnerschap voor zwaartekrachtenergieopslag aan om energieopslag te integreren in ontwerp van gebouwen

Energy Vault werkt samen met toonaangevend architecten- en ingenieursbureau SOM om de toekomst van duurzame bouwarchitecturen te ontwerpen die voor het eerst een versnelde koolstof-terugverdientijd mogelijk maken

Energy Vault heeft onlangs de volgende generatie G-VAULT ™-oplossingen voor zwaartekrachtenergieopslag onthuld, waaronder EVu™, EVc™, EVy™ en EV0™

WESTLAKE VILLAGE, Calif. & NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Energy Vault Holdings, Inc. (NYSE: NRGV) (‘Energy Vault’), een leider in duurzame oplossingen voor energieopslag op netschaal, en Skidmore, Owings & Merrill (SOM), een toonaangevend architecten- en ingenieursbureau, hebben vandaag een wereldwijd exclusief samenwerkingsverband voor zwaartekrachtenergieopslag aangekondigd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240530319335/nl/

EVu is a superstructure tower design, which improves unit economics and enables GESS integration into tall buildings through the use of a hollowed structure with heights over 300 meters, and up to 1,000 meters tall. These structures will have the capacity to reach multi-GWh of gravity-based energy storage to power not only the building itself but also adjacent buildings’ energy needs. This innovative design which integrates leading GESS technology within superstructure building design and engineering will, for the first time in building construction and operation history, enable a carbon payback within accelerated timeframes of 3-4 years. (Photo: Business Wire)

EVu is a superstructure tower design, which improves unit economics and enables GESS integration into tall buildings through the use of a hollowed structure with heights over 300 meters, and up to 1,000 meters tall. These structures will have the capacity to reach multi-GWh of gravity-based energy storage to power not only the building itself but also adjacent buildings’ energy needs. This innovative design which integrates leading GESS technology within superstructure building design and engineering will, for the first time in building construction and operation history, enable a carbon payback within accelerated timeframes of 3-4 years. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contact met Energy Vault
Beleggers

energyvaultIR@icrinc.com
Media

media@energyvault.com

Contact met SOM
elizabeth.krasner@som.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr