20:09 uur 30-05-2024

Boyd Watterson & Amber Infrastructure kondigen samen een strategische transactie aan

Strategische combinatie zal een toonaangevend investeringenplatform voor globale alternatieven tot stand brengen, waarmee de activa onder beheer bijna zullen verdubbelen en er ademruimte ontstaat om een mondiaal klantenbestand beter te dienen.

CLEVELAND & LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Boyd Watterson Asset Management, LLC (“Boyd Watterson”) (www.boydwatterson.com) en Amber Infrastructure Group Holdings Limited (“Amber”) (www.amberinfrastructure.com) kondigen samen aan dat de bedrijfsactiviteiten zullen samenkomen onder een gemeenschappelijk parent-bedrijf om een globaal gediversifieerd platform voor het beheer van vastgoed-, infrastructuur- en vastrentende activa te creëren (het “Bedrijf”). Wanneer alles rond is, zal het Bedrijf via haar operationale dochterondernemingen een vooraanstaande investeringenmanager voor globale alternatieven zijn, met meer dan driehonderd investeringsmedewerkers, kantoren in acht steden van de VS en twaalf landen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240530996127/nl/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Carolyn Baker

SVP Bedrijfscommunicatie

Hunt Companies

carolyn.baker@huntcompanies.com
gsm: +1 856/298-2036

Check out our twitter: @NewsNovumpr