22:56 uur 30-05-2024

AMD, Broadcom, Cisco, Google, Hewlett Packard Enterprise, Intel, Meta en Microsoft vormen Ultra Accelerator Link (UALink) initiatiefgroep voor datacenter AI-connectiviteit

De groep ontwikkelt Open Industry Standard-interface en introduceert krachtige communicatie-interconnectie met lage latentie voor AI-versnellers van de volgende generatie in datacenters

BEAVERTON, Ore.–(BUSINESS WIRE)– AMD, Broadcom, Cisco, Google, Hewlett Packard Enterprise (HPE), Intel, Meta en Microsoft hebben vandaag aangekondigd dat ze de handen ineen hebben geslagen om een nieuwe industriestandaard te ontwikkelen. Met de norm willen ze de communicatie op hoge snelheid en met lage latentie bevorderen voor opgeschaalde aan datacenters gekoppelde AI-systemen.

Deze eerste groep, Ultra Accelerator Link (UALink) genaamd, zal een open industriestandaard definiëren en inzetten waarmee AI-versnellers effectiever kunnen communiceren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nolan Morgan

+1 971-271-2657

nmorgan@nereus-worldwide.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr